Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ο Πούρος, το χαφιεδότσουρμο και…οι χαμένες φωτογραφίες!

Published

on

Κινείται νομικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Γ.Πούρος  για τα δημοσιεύματα περι παράνομων ασφαλτοστρώσεων 

 

Το θέμα απασχόλησε στο μέσον της εβδομάδας. Τοπικό μέσο ενημέρωσης φιλοξένησε καταγγελία βάσει της οποίας αντιδήμαρχος της Κορίνθου προχωρά επιλεκτικά σε ασφαλτοστρώσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει γνωστούς και φίλους.

«Δεν με ονομάζει το δημοσίευμα αλλά με φωτογραφίζει» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης. Το θέμα, χωρίς να αναφερθεί στην καταγγελία αμέσως αλλά είναι σαφές πως για υτό τέθηκε το ερώτημα, έθιξε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης ρωτώντας τον αντιδήμαρχο εάν για τα σημεία που ασφαλτοστρώνονται στο δήμο Κορινθίων υπάρχουν, μελέτες , εγκρίσεις και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.

Ο Γιώργος Πούρος υπήρξε σαφής. Τα στοιχεία υπάρχουν και είναι διαθέσιμα, μάλιστα υπάρχει και συγκεκριμένη απεικόνιση στο Google erth για τις ασφαλτοστρώσεις. «Πολύ ωραία θα έρθω να τα πάρω» απάντησε ο Χρήστος Κορδώσης με τον αντιδήμαρχο ωστόσο να τοποθετείται εκτενώς, να αναφέρει πως θα κινηθεί δικαστικά για τα εν λόγω δημοσιεύματα ενώ αποκάλυψε πως, παρ ότι στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για υπαρκτό φωτογραφικό υλικό το οποίο είναι διαθέσιμο και βεβαίως αποδεικνύει τα λεχθέντα, όταν ο ίδιος το ζήτησε δεν του εδόθη.

«Βγήκε, λοιπόν, σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο» σχολίασε σκωπτικά ενθυμούμενος – άλλωστε το συνηθίζει – στίχους από το τραγούδι “ο γάτος” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο Αντιδήμαρχος λέγοντας πως την ηθική και την εντιμότητα του στα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά την έχει αποδείξει. Μίλησε ο αντιδήμαρχος για μια συντονισμένη επίθεση την οποίαν δέχεται τις τελευταίες ημέρες χωρίς ν γνωρίζει το λόγο και στην οποίαν θα απαντήσει νομικά προκειμένου αν διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψή του.

Η απάντηση του αντιδημάρχου δεν έχει δημοσιευθεί από το μέσο που φιλοξένησε την καταγγελία ενώ το μέσο δεν παρέστη και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε εξελίξεις αναφορικά με το θέμα αφού και άλλες ιστοσελίδες που είχαν φιλοξενήσει την καταγγελία έσπευσαν μετά τις δηλώσεις Πούρου να κατεβάσουν τις επίμαχες αναρτήσεις.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz