Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Πιρς Μόργκαν επιτέθηκε σε Stereophonics και Λιούις Καπάλντι που έδωσαν συναυλίες εν μέσω πανδημίας

Published

on

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν επέκρινε δριμύτατα τον τραγουδιστή Λιούις Καπάλντι (Lewis Capaldi) και το συγκρότημα Stereophonics που έδωσαν συναυλίες το περασμένο Σαββατοκύριακο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Good Morning του ITV της Βρετανίας, της οποίας είναι συμπαρουσιαστής, ο Μόργκαν δήλωσε: «Στο Λος Αντζελες έχουν κλείσει όλα τα μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια κλπ. Αλλά στη Βρετανία μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε γυμναστήριο, μπαρ ή εστιατόριο».

Στη συνέχεια επέκρινε την απόφαση των Stereophonics να δώσουν συναυλία στο Κάρντιφ. «Αυτό είναι πραγματικά που πρέπει να κάνετε, έτσι δεν είναι;» είπε: «όταν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο τίποτα δεν λειτουργεί».

«Οι Βρετανοί δεν απομονώθηκαν, διότι από την κυβέρνηση τούς είπαν να μην το κάνουν» είπε.

Μιλώντας σε έναν υποτιθέμενο θεατή των συναυλιών τον ρώτησε: «Τι στο καλό κάνεις, πηγαίνεις σε ποπ συναυλίες; Είναι ανοησία, απόλυτη ανοησία. Εάν η κυβέρνηση λέει τώρα ότι θα σταματήσουν όλα αυτά, τι έχει αλλάξει από την Πέμπτη μέχρι σήμερα; Μέσα σε τρεις μέρες;».

Σε δήλωσή του εκπρόσωπος του Λιούις Καπάλντι ανέφερε: «Η τελευταία συναυλία της περιοδείας του Lewis στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Αμπερντίν την Κυριακή 15 Μαρτίου διοργανώθηκε με πλήρη συμμόρφωση με το συμβουλευτικό έγγραφο για τις μαζικές συγκεντρώσεις που εκδόθηκε από την κυβέρνηση της Σκωτίας την ίδια μέρα στις 13:00».

Διευκρίνισε ότι ομάδες ασφάλειας, πρώτων βοηθειών, γιατρών πληρώθηκαν από τους διοργανωτές και ότι ο χώρος είχε επιπλέον σήμανση για να επισημαίνονται οι βέλτιστες πρακτικές υγιεινής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz