Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ο Νίκας δεν ήρθε για τον ΑΟΣΑΚ, ήρθε όμως…για το Μανουσάκη!

Published

on

Την Παρασκευή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική συνάντηση – συζήτηση στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας. Η συνάντηση αφορούσε τα νερά του ΑΟΣΑΚ και ουσιαστικά την εξαίρεση απο τα δικαιώματα νερού των περιοχών του πρώην δήμου Άσσου – Λεχαίου. Και παρ ότι το παρασκήνιο των προσκλήσεων είναι μεγάλο – λέγεται πως η αντιπεριφερειάρχης είχε κόλλημα στο να καλέσει τους τοπικούς προέδρους οι οποίοι τελικά κλήθηκαν απο το δήμαρχο(;)- παρευρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Δήμοι, ΑΟΣΑΚ, Περιφέρεια, τοπικοί πρόεδροι.

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης είναι αρκετά θολό , αφού άλλες αναρτήσει κάνει η κ.Κόρκα, άλλες ο κ.Βυτινιώτης και άλλα λέγει ο Πρώην Τάσος Γκιολής παρεμβαίνοντας με σχόλια σε αναρτήσεις για το θέμα. Εκείνο που δημιουργεί ερωτήματα είναι η στάση του Περιφερειάρχη ο οποίος, ενώ έρχεται εύκολα στην Κόρινθο και στην Π.Ε Κορινθίας ακόμα και για απλές υπογραφές, την Παρασκευή επέλεξε να μην το πράξει και να μετάσχει στην σύσκεψη μέσω…τηλεδιάσκεψης! 

Είναι μεμπτό; θα πει αναρωτηθεί κάποιος δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία; Ναι είναι μεμπτό θα απαντήσουμε εμείς αφού ουσιαστικά η επιλογή της τηλεδιάσκεψης μοιάσει με “έξοδο κινδύνου” διότι είναι διαφορετικό να συνομιλείς εκ του μακρόθεν και διαφορετικό να βρίσκεσαι με τους εμπλεκόμενους και θιγόμενους δια ζώσης. Να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί σου και πριν την συνάντηση και κατόπιν  αυτής, στα λεγόμενα πηγαδάκια αλλά και στην διάρκεια της, πρόσωπο με πρόσωπο να αντιπαρατεθούν και να επιχερηματολογήσουν. Βλέπεις η τηλεδιάσκεψη έχει και την τεχνική δυνατότητα να…διακοπεί !

Κυρίως μεμπτό είναι διότι ο κ.Νίκας το απόγευμα της ίδιας μέρας, φόρεσε τα καλά του και ήρθε στην Κόρινθο ώστε να παρακολουθήσει στο δημοτικό θέατρο την παραγωγή του Μανούσου Μανουσάκη για το 1821. 

Ο λόγος είναι σημαντικός και ουδείς αφαιρεί αξία, το ίδιο σοβαρός όμως ήταν και ο λόγος της παρουσίας του στην συνάντηση για τα νερά του ΑΟΣΑΚ. Αλλά μάλλον ο ίδιος, έκρινε διαφορετικά!  Αποδεικνύεται και από τις αναρτήσει του κ.Περιφερειάρχη στην σελίδα του, φιλοξενεί με ενθουσιασμό την παρουσία του στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου για την προβολή του ντοκιμαντέρ, καμία αναφορά για την σύσκεψη των νερών του ΑΟΣΑΚ.

Απαξίωσε ο κ.Περιφερειάρχης με την στάση του την συνάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz