Connect with us

Κόσμος

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στην βιομηχανία του θεάματος με «ψηφιακό κλώνο»

Published

on

Ο Μπρους Γουίλις μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται σε ταινίες, αφού πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας του στην Deepcake, πέρυσι πριν τη διάγνωση με αφασία.

Οι τεχνικοί της εταιρείας με έδρα στο Ντέλαγουερ, που ιδρύθηκε από την ουκρανικής καταγωγής CEO Maria Chmir, δημιούργησαν, μέσω τεχνητής νοημοσύνης και μιας διαδικασίας που παραπέμπει σε ψηφιακή κλωνοποίηση, έναν υπερρεαλιστικό «ψηφιακό δίδυμο» του 67χρονου ηθοποιού, εισάγοντας 34 χιλιάδες εικόνες του προσώπου του στο δίκτυό τους.

Τον Αύγουστο του 2021, ο «ψηφιακός δίδυμος» του Μπρους Γουίλις έκανε το ντεμπούτο του μέσω του προσώπου του αντικαταστάτη του Konstantin Solovyov για ένα διαφημιστικό σποτ του ρωσικού γίγαντα τηλεπικοινωνιών MegaFon.

Σύμφωνα με τη DailyMail, οι ειδικοί της Deepcake χρειάζονται μόλις «τρεις ως πέντε ημέρες» για να αναδημιουργήσουν τον Μπρους Γουίλις στα πρότζεκτ, αλλά η ομάδα του έχει την τελική έγκριση για το τι θα κατασκευαστεί.

«Μου άρεσε η ακρίβεια με την οποία εμφανίστηκε ο χαρακτήρας μου. Είναι μια μίνι ταινία στο συνηθισμένο μου είδος δράσης-κωμωδίας» δήλωσε ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. 

«Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να γυρίσω πίσω στον χρόνο. Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, ακόμη και όταν ήμουν σε άλλη ήπειρο, κατάφερα να επικοινωνήσω, να εργαστώ και να συμμετάσχω στα γυρίσματα. Είναι μια πολύ νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία, και ευχαριστώ όλη την ομάδα», πρόσθεσε.

Οι παραγωγοί του Star Wars χρησιμοποιούν τεχνολογία «deepfake» για όλα τα μέλη του καστ ενώ διάσημοι όπως οι Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζιμ Κάρεϊ και Μισέλ Φάιφερ φέρεται να έχουν επίσης «ψηφιακούς κλώνους».

Ο Μπρους Γουίλις – ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω από 9,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως για τις ταινίες του – έχει ακόμα τρία θρίλερ δράσης στα σκαριά, τα οποία γύρισε πέρυσι πριν τη διάγνωση αφασίας και την επακόλουθη απόσυρσή του.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz