Connect with us

Uncategorized

Ο Μελέτης δεν στηρίζει τον Πνευματικό;

Published

on

Είναι περισσότερο από σαφές πως ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός έχει θέσει ως αιχμή της αντιπολιτευτικής του γραμμής την καθαριότητα. Ασχέτως εάν πηγάζει από την προσωπική του αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπίτζιο, είναι ξεκάθαρο από το πλήθος των αναρτήσεων πως ποντάρει πολλά στο κομμάτι αυτό της καθημερινότητας, άλλωστε είναι ουσιαστικά το κομμάτι που του στέρησε την δημαρχία, οι Κορίνθιοι τον τελευταίο χρόνο δεν αντίκριζαν παρά γεμάτους κάδους ακόμη και στο κέντρο της πόλης, η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική (Αύγουστος 2019).

Βέβαια, οι αναρτήσεις του πρώην δημάρχου δεν απεικονίζουν γεμάτους κάδους τουναντίον είναι άδειοι και καθαροί. Η κριτική και η μομφή του Αλέξανδρου Πνευματικού είναι για τα ογκώδη τα οποία βρίσκονται παντού και ατάκτως ερριμένα. Το ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω είναι ένα και βασικό. Αφού αυτή είναι η αντιπολιτευτική γραμμή και η αχίλλειος πτέρνα της σημερινής δημοτικής αρχής ΓΙΑΤΙ ο καθειλην αρμόδιος σύμβουλος του πρώην Δημάρχου, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας επί ημερών του Χρήστος Μελέτης, σιωπά;

Γιατί ο Αντιδήμαρχος αφού ο πρώην δήμαρχος έχει δίκιο, δεν τοποθετείται; Γιατί κρατά αποστάσεις; Ο Χρήστος Μελέτης γνωρίζει καλά το κομμάτι της καθαριότητας και…στα πηγαδάκια λέγεται πως έχει παραδεχτεί την καλή δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Μπίτζιος στην καθαριότητα.Λέγεται επίσης πως στις πιέσεις του πρώην δημάρχου για άσκηση κριτικής, απαντά αρνητικά με το επιχείρημα ” και εμείς τα ίδια αντιμετωπίζαμε!”

Να γιατί λοιπόν ο πρώην δήμαρχος έχει ουσιαστικά μείνει μόνος στην παράταξη του, να γιατί επιδίδεται ο ίδιος σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις καταγράφοντας  ίσως και εμμονικά, το ίδιο γεγονός στο βωμό μιας αντιπολίτευσης “κενής” προφανώς, μιας κριτικής που προέρχεται από την οργή που του έχει προκαλέσει ο Δημήτρης Μπίτζιος. Εν κατακλείδι λέγεται πως ,εν καιρώ, και ο Χρήστος Μελέτης θα συνταχθεί με τον Νίκο Σταυρέλη βάζοντας τέλος στην πορεία ευθύνης του Αλέξανδρου Πνευματικού και αναγεννώντας την Πορεία ευθύνης του Νίκου Σταυρέλη δεδομένου ότι τα ηχηρά ονόματα είναι, ως ώρας τουλάχιστον, τα παλιά στελέχη του Αλέκου.

Αν διεκδικείς δημαρχία τώρα και μάλιστα με αξιώσεις, με στελέχη που ο λαός με την ψήφο του τα έστειλε σπίτι τους, είναι αντικείμενο μιας άλλης ανάρτησης!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz