Connect with us

EDITOR

Μ.Μανουσάκης: Θα συνεργαστώ με όλους τους συλλόγους του δήμου Κορινθίων για να πετύχουμε

Published

on

Αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Κορινθίων και αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου επι των πολιτιστικών θεμάτων στο δήμο Κορινθίων ο σκηνοθέτης και δημιουργός Μανούσος Μανουσάκης. Οι πολύ καλές σχέσεις του Δημάρχου με τον κ.Μανουσάκη φαίνεται πως οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη η οποία επικαιροποιήθηκε χθες με τηνσ υνάντηση των δυο αντρών στο δημαρχείο και την δημοσιοποίηση της είδησης.

Ο Δήμαρχος είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη στην έναρξη των εργασιών του ανοιχτού θεάτρου στο Χιλιομόδι τον Σεπτέμβριο όπου είχε αναφερθεί στις συζητήσεις που είχαν κάνει για όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν στο δήμο Κορινθίων. Ανάμεσα σε αυτά και η ονοματοδοσία του Θεάτρου σε Θέατρο Ειρήνης Παππά.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με τον κ.Μανούσο Μανουσάκη. Η εμπειρία του, οι προτάσεις του, οι συμβουλές του θα είναι για τον δήμο Κορινθίων πολύτιμες. Είμαι βέβαιος πως όλα όσα συζητήσαμε και σχεδιάζουμε θα τύχουν την αποδοχής των πολιτών και θα προσδώσουν στον τόπο μας νέα πολιτιστικά χαρακτηριστικά, μια νέα φιλοσοφία και αντιμετώπιση» δήλωσε ο δήμαρχος ενώ ο κ.Μανουσάκης από την πλευρά του έκανε λόγο για συνεργασία με όλους  τους πολιτιστικούς φορείς του δήμου ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουν το περιβάλλον για την ανάπτυξη των σχεδίων τους.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz