Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Κορίνθιος Κωνσταντίνος Μητροβγένης πρωτοπορεί και στη ζαχαροπλαστική

Published

on

Έπειτα από μια μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας ο γνωστός Κορίνθιος σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Μητροβγένης σχεδιάζει πλέον και….γλυκά.

Ανήσυχο πνεύμα, διαρκώς στην αναζήτηση του νέου και πρωτοποριακού ο Κωνσταντίνος εγκαινιάζει μια νέα μόδα στα γλυκά με τη χρήση του ενεργού φυτικού άνθρακα.Οι συνταγές πολλές,ασχολείται χρόνια εξάλλου με τη ζαχαροπλαστική ερασιτεχνικά.

Πρόκληση να δημιουργηθούν συνταγές με βάση τους τον ενεργό φυτικό άνθρακα, συνταγές ξεχωριστές, γνώριμες στο άκουσμα αλλά διαφορετικές στην προσέγγιση.

Ο ενεργός φυτικός άνθρακας συναντάται συνήθως σε νοσοκομεία αφού βοηθά στην αντιμετώπιση της οξείας δηλητηρίασης. Πολλοί υγιεινιστές τον χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Πολλές εταιρίες επίσης τον χρησιμοποιούν σε χυμούς από φρούτα και λαχανικά ή σε κάψουλες υποστηρίζοντας οτι προσφέρει αποτοξίνωση κι ενισχύει την υγεία.

Λόγω της αγάπης του για τη ζαχαροπλαστική και θέλοντας να δώσει το κάτι παραπάνω,μπαίνει σε σκέψεις για το πώς μπορεί να βρει τη μαγική συνταγή….. ”Μπορώ να φτάσω όπου επιθυμώ!” είναι το μότο του.

Και το καταφέρνει….

Το πρώτο Black Banoffee στον κόσμο με ενεργό φυτικό άνθρακα και θεραπευτικές ιδιότητες είναι έτοιμο….By Konstantinos Mitrovgenis.


Μένει να βρεθεί κι ο κατάλληλος χώρος για την παρουσίασή του κι αυτό αποδεικνύεται εύκολο. Το restaurant-bar Mask, στην Καλαμιώτου, στεγασμένο σ΄ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο, πρώτη κατοικία του Όθωνα αγκαλιάζει αυτή την καινοτόμα ιδέα.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου λοιπόν έγινε η παρουσίαση του πρώτου Black Banoffee στο restaurant-bar Mask.

Οι κριτικές για το γλυκό ήταν διθυραμβικές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από θετικά σχόλια. Και πώς αλλιώς θα μπορούσαν να είναι δηλαδή αφού ο Κωνσταντίνος γνωστός για τα άψογα fashion show του δε θα μπορούσε να δώσει διαφορετικό αποτέλεσμα και σ΄αυτή του την δημιουργία.

”Φτάσε όπου δε μπορείς” μου είπε στη επικοινωνία μας, τη γνωστή ρήση του Καζαντζάκη και η αλήθεια είναι οτι ο Κωνσταντίνος θα το φτάσει πολύ ψηλά το κεφάλαιο ζαχαροπλαστική.

Σχεδιαστής ή patissier? ρωτάω και χαμογελά. Μπαίνω στην αναμονή λοιπόν γι’ ακόμα πιο σπουδαία πράγματα….

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz