Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου επισκέφτηκε την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων

Published

on

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου την Κυριακή 1/12/2019 παρευρέθηκε στην ανοιχτή δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο στην Κόρινθο για να ενισχύσει επικουρικά την ανθρωπιστική δράση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας,οι οποίοι παρείχαν ιατρική περίθαλψη στους πρόσφυγες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου ενίσχυσε αυτή την προσπάθεια με έμψυχο δυναμικό και συντέλεσε στο να στηθεί ένας αυτοσχέδιος ημιυπαίθριος υγειονομικός σταθμός ώστε να μπορούν οι Εθελοντές Γιατροί και Νοσηλευτές να εξετάσουν γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στις οικογένειες και στα παιδιά η οποία εστάλη από πολίτες της Πάτρα, μία προσφορά που ήταν πολύ σημαντική για τους πρόσφυγες.

Όλοι οι φορείς συντονίστηκαν άμεσα και συνεργάστηκαν άψογα παρόλο που παρευρέθησαν σε κοινή δράση για πρώτη φορά και κατάφεραν να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας και συνεργασίας με αποτέλεσμα να λυθούν από κοινού τα όποια προβλήματα προέκυψαν και να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα, με έναν και μοναδικό στόχο την βοήθεια στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz