Connect with us

EDITOR

Ο Δήμαρχος εύχεται στους μαθητές: Να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε και στοχεύετε! 

Published

on

Στους μαθητές που σήμερα ξεκινούν εξετάσεις απευθύνεται ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος σε ένα ιδιαίτερα προσωπικό μήνυμα στο οποίο μάλιστα θυμάται και τις δικές του αγωνίες την περίοδο των εξετάσεων. Ο Δήμαρχος αναφέρεται στην επιτυχία και στο πως αυτή ορίζεται, σίγουρα όπως λέει δεν ορίζεται από έναν βαθμό εισαγωγής. Μιλά για τ ην διαφορετικότητα κάθε παιδιού, τα ταλέντα, τις ικανότητες και βεβαίως την επιτυχία που μπορεί να λογίζεται διαφορετικά για το καθένα!

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων

Αγαπητοί μαθητές, Ένας κύκλος κλείνει για εσάς σήμερα και ένας νέος ανοίγει. Αφήνετε πίσω σας τα μαθητικά χρόνια και ανοίγετε τα φτερά σας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η αφετηρία για τη νέα ζωή που ξεκινάτε. Είναι η πρώτη προσπάθεια. Και η προσπάθεια να θυμάστε, είναι το ίδιον του ανθρώπου που ονειρεύεται, επιθυμεί και στοχεύει!

Να έχετε πίστη στον εαυτό σας, εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας! Κυρίως όμως να γνωρίζετε πως η επιτυχία  δεν ορίζεται από έναν βαθμό εισαγωγής. Πως η επιτυχία δεν είναι ίδια για όλους!

Κάθε ένας από εσάς είναι ξεχωριστός! Με διαφορετικές ικανότητες και ταλέντα! Με διαφορετικά όνειρα και στόχους! Και αυτή η διαφορετικότητα είναι που δίνει στην κοινωνία μας ελπίδα αλλά κυρίως την προοπτική ενός συνόλου πλουραλιστικού που θα αγγίζει κάθε τομέα και κάθε ανάγκη της.

Οι εξετάσεις που σήμερα ξεκινούν είναι επιλογή και ευκαιρία.

Όταν ολοκληρωθούν, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, όλοι σας θα έχετε πετύχει. Όλοι θα έχετε ανοίξει ένα παράθυρο με νέες επιλογές και νέες ευκαιρίες.

Εκείνες που ταιριάζουν στον καθέναν από εσάς !

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, και έχοντας βιώσει πριν από αρκετά χρόνια την εμπειρία των πανελλαδικών εξετάσεων,

Εύχομαι σε όλους σας την επιτυχία που επιθυμείτε και στοχεύετε! 

 

Βασίλης Νανόπουλος

Δήμαρχος Κορινθίων

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz