Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ο Γ.Γκιώνης στο My Radio 89,6: Η Φιλαρμονική είναι δημοτική – Ό,τι γίνεται είναι νόμιμο

Published

on

Έσπασε σήμερα τη σιωπή του και την πεποίθηση του πως απαντά στην στείρα αντιπολιτευτική κριτική με έργα και όχι με λόγια, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

Μιλώντας στο My Radio 89,6 και την εκπομπή του Θύμιου Τσαρμπού έδωσε απαντήσεις για όλα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες από παρατάξεις της αντιπολίτευσης και μερίδα του Τύπου.

“Η Φιλαρμονική είναι Δημοτική” ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ο Γιώργος Γκιώνης μιλώντας για τις στολές, τα όργανα αλλά και την κτιριακή υποδομή την οποίαν ο δήμος παρέχει στο ισόγειο του Πνευματικού κέντρου το οποίο έχει ανακαινιστεί σε μεγάλο βαθμό.

“Η φιλαρμονική μας λαμβάνει συγχαρητήρια απ’ όλη τη χώρα, απ’ όπου κι αν έχει συμμετάσχει. Εμείς προσπαθούμε συνεχώς να την αναβαθμίσουμε, να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και έρχονται τώρα κάποιοι που θέλουν να κάνουν μόνο στείρα αντιπολίτευση να μιλήσουν για την φιλαρμονική και να θέσουν τέτοια ζητήματα;

Όσα γίνονται είναι νόμιμα, διεμήνυσε ο Δήμαρχος επικαλούμενος αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, Ελεγκτικών οργάνων, Περιφέρειας οπίου έχει χρειαστεί τονίζοντας πως “όλα αυτά τα ξέρουν οι σύμβουλοι και γι’ αυτό απορώ που τώρα θέτουν τέτοιο ζήτημα.

” Στο ερώτημα περί της εταιρίας που πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος ανέφερε πως “είναι μια ομάδα ντόπιων μουσικών που δραστηριοποιούνται χρόνια στον τόπο μας, είναι όλοι τους μουσικοί και συνεργάζονται με το δήμο ώστε να γίνονται εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου όπως έγιναν τις γιορτές και είμασταν από τους λίγους δήμους που μέσα στην πανδημία πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις.

” Η επιλογή των εκδηλώσεων γίνεται με συνεργασία, ο δήμος έχει λόγο και αν, είπε ο Γιώργος Γκιώνης, αύριο ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος έφευγε θα βρίσκαμε έναν άλλον Πελοπίδα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως η Φιλαρμονική ορίζεται από το δήμο.

Στο ερώτημα “γιατί ο Δήμος δεν συνεργάζεται και με άλλους συλλόγους” ο Δήμαρχος απάντησε πως υπάρχει καλή συνεργασία χρόνων, γνώση και εμπειρία που φέρνουν αποτελέσματα. Ερωτηθείς τέλος για τα 1800 ευρώ των καλάντων σημείωσε πως ο δήμος έχει βρει τον τρόπο μέσα από τέτοιες συνεργασίες να πληρώνεται η Φιλαρμονική, να αναβαθμίζεται συνεχώς και να αποτελεί στολίδι για το δήμο.

Όσο για τα χρήματα από το κουτί που κρατούσαν τα παιδιά; “Τα παιδιά τα πήραν φυσικά” είπε ο Γιώργος Γκιώνης καλώντας τους επικριτές να μην βάλλουν εναντίον μιας αξιέπαινης φιλαρμονικής η οποία διαφημίζει το δήμο σε ολόκληρη τη χώρα.

Αν οι απαντήσεις Γκιώνη έπεισαν όσους ενίστανται; Θα δούμε τις δικές τους τοποθετήσεις σύντομα!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz