Connect with us

Ελλάδα

Ο Γιάννης Αποστολάκης: Γιος του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας

Published

on

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη σημερινή παραίτηση του Πάνου Καμμένου. Πολλοί γνωρίζουν τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ μέσα από τη δράση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ένας από τους δύο γιους του ναυάρχου και έγινε γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής “Master Chef”, ενώ στη συνέχεια κατάφερε παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ φέτος έχει τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή “DOT” του ΣΚΑΪ.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τον είχαν στηρίξει όταν είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο “Master Chef”.

«Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν κάπως».

Πριν από το «Master Chef», ο Γιάννης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Παράλληλα, τα καλοκαίρια δούλευε ως skipper και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας. Από τα 12 του χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που έχει η οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά στα 16 του άρχισε να ανακατεύεται και να μπαίνει στην κουζίνα και έτσι απέκτησε το “μικρόβιο” της μαγειρικής.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz