Connect with us

EDITOR

Ο ασβέστης, ο αχυρώνας και ο…γάιδαρος!

Published

on

Χρυσή τομή φαίνεται πως δεν έχει βρεθεί στην Αρχαία Κόρινθο, στις τοπικές αρχές και τους φορείς. Σήμερα καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο αντιπαράθεσης μεταξύ του τοπικού Προέδρου και του Προέδρου του συλλόγου Επαγγελματιών. Ο ΣΕΑΚ με ανάρτησή του στο διαδίκτυο γνωστοποίησε την παρέμβαση του τοπικού προέδρου ώστε να σταματήσει ο εθελοντικός καθαρισμός και το ασβέστωμα της εισόδου της Αρχαίας Κορίνθου. Αναφέρεται συγκεκριμένα εκ του συλλόγου: “Ο Πρόεδρος του χωριού μας, περνώντας από την είσοδο είπε στον άνθρωπο που προσφέρθηκε να βάψει την είσοδο ποίος σε έβαλε…… Μόλις του είπε το κάνω δωρεά για το (Σ.Ε.Α.Κ.) τον σταμάτησε….Η Απραξία στο μεγαλείο και δεν κάνει τίποτα αλλά δεν αφήνει κάποιους ανθρώπους να βοηθήσουν την Αρχαία Κόρινθο.

Στην ανάρτηση αυτή παρενέβη ο πρόεδρος της Αρχαίας Κώστας Παπαιωάννου γράφοντας: “ΈΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ” Το γάντι ευθύς σήκωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΚ Γιώργος Παπαμιχαήλ ανταπαντώντας:  “Από πότε το χωριό έγινε δικός σου αχυρώνας;;;;;πες κι άλλα για να καταλάβει ο κόσμος πως αντιμετωπίζεις το χωριό και τους συγχωριανούς σου. οσο για το γάιδαρος μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια…”

Την ανάρτηση σχολιάζει και η τοπική σύμβουλος κ.Αναστασία Ρουστέμη καταδικάζοντας την ενέργεια του Προέδρου:” Εάν συνέβη αυτό είναι πραγματικά κρίμα να κατακριτέο….και δεν συμφωνώ ως τοπική σύμβουλος της Αρχαίας Κορίνθου με την τοποθέτησή του προέδρου….Κάθε εθελοντική προσφορά είναι δεκτή!!!! Αλίμονο να αποδυναμώσουμε όποιον ενδιαφέρεται…..”

Απάντηση από τον Πρόεδρο δεν έχει ακόμα καταγραφεί ωστόσο είναι εμφανής η ρήξη μεταξύ της Κοινότητας και του ΣΕΑΚ, ρήξη η οποία δυστυχώς έχει επιπτώσεις στον τόπο που όλοι ζουν. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz