Connect with us

Αθλητισμός

Ο Αρχηγός της Εθνικής μας Τ.Μπακασέτας ανάβει τον βωμό της 7ης Νεμεάδας!

Published

on

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στην γενέτειρα του, τη Νεμέα. Ο Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, ο αθλητής που κάνει υπερήφανους όλους τους Κορίνθιους βρίσκεται στη Νεμέα για μια ιδιαίτερη στιγμή.

Σήμερα στις 18:00 στην τελετή έναρξης της 7Ηςης Νεμεάδας ο Τάσος Μπακασέτας  θ ανάψει τον βωμό των αγώνων! Θα μεταφέρει την φλόγα που θα έχει παραλάβει απο ένα άλλο άξιο τέκνο της περιοχής , την αρχηγό της ομάδας βόλευ Γεωργίας Μπαναγή.
Η σκυτάλη μεταφέρεται στο γήπεδο με τιμητική φρουρά του Λυκείου Ελληνίδων Κιάτου. Την πομπή οδηγεί η Δημοτική Φιλαρμονική Νεμέας.
Θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας. της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νεμέας . Έπειτα η αγαπημένη Μαρία Ζαβίτσα, θα ερμηνεύσει τον Seikilos Epitaph Hymn redition, σε μουσική Θ. Κουρματζή. Θ’ ακολουθήσει η Παιδική Χορωδία του Δήμου Νεμέας.
Η συνέχεια και η λήξη στις 25 και 26 Ιουνίου στο Στάδιο.

Δείτε τι ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Νεμέας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Θανάσης Καρκώνης για την επίσκεψη Τάσου Μπακασέτα χθες στο Δημαρχείο 

Σήμερα στο Δημαρχείο Νεμέας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας και συμπατριώτη μας Τάσο Μπακασέτα

Μεγάλη μας χαρά που τον είχαμε κοντά μας και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στην περιοχή μας!

Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για τη συνάντηση μας και να του ευχηθώ να είναι πάντα υγιής, καλότυχος και να κυνηγά κάθε στόχο του!

Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz