Connect with us

Κόσμος

Ο απόλυτος τζέντλεμαν: Ο Ρίτσαρντ Γκιρ κοιτάζει την “pretty woman” του με λατρεία και γίνεται viral

Published

on

Ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η κατά 33 χρόνια νεότερη σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

Το ζευγάρι έκανε μια red carpet εμφάνιση με την σύζυγό του στην ειδική προβολή της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γκιρ “Maybe I Do”.

O 73χρονος γόης του Χόλιγουντ έδειξε πόσο ερωτευμένος είναι με την 39χρονη Αλεχάντρα Σίλβα, η οποία φόρεσε ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα.

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητος ο τρυφερός τρόπος που την κοιτούσε στο κόκκινο χαλί καθώς οι φωτογράφοι τους έβγαζαν φωτογραφίες. Ενώ κάποια στιγμή ο ίδιος αποχώρισε για να αφήσει μόνη της την αγαπημένη του μπροστά στους φωτογράφους.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο γιους, ενώ έχουν από ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις.

Ο απόλυτος τζέντλεμαν: Ο Ρίτσαρντ Γκιρ κοιτάζει την "pretty woman" του με λατρεία και γίνεται viral

Αποφεύγουν να εκθέτουν τα παιδιά τους στη δημοσιότητα, ωστόσο κατά καιρούς μοιράζονται χαριτωμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram.

Ένα τέτοιο, ξεχωριστό ενσταντανέ μοιράστηκε πρόσφατα η 39χρονη, με τον 4χρονο γιο τους, Αλεξάντερ, να τρέχει μπροστά και τις σκιές των γονιών του να πέφτουν στο δρόμο.

Στη λεζάντα έγραψε: “Ο μπαμπάς, η μαμά και ο Αλεξάντερ”, με μια καρδιά δίπλα στο όνομα του παιδιού.

Gere

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμα αγοράκι, δυόμιση ετών περίπου το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2020.

gere

 

gere

 

Alejandra Gere

Ο γάμος του απόλυτου γόη

Ο απόλυτος γόης του Χόλιγουντ, έκανε έναν ονειρεμένο ρομαντικό γάμο με τη Σίλβα τον Απρίλιο του 2018 στο ράντσο τους και μέσα σε δύο χρόνια έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 32χρονη Ισπανίδα καλλονή μιλά για τον έρωτά της με τον 66χρονο Γκιρ

“Εχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα” είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990 ο Γκιρ ήταν παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής.

Η εξομολόγηση της Σίντι Κρόφορντ: Τι μου έμαθε ο Ρίτσαρντ Γκιρ

Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016.

Γκιρ και Σίλβα έχουν δηλώσει ότι το κάρμα τους έφερε μαζί, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Όταν συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια το φλερτ ξεκίνησε και κατέληξε σε γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Παντρεύτηκε κρυφά ο Ρίτσαρντ Γκιρ στα 68 του χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ξυπνούσε την Αλεχάντρα στέλνοντας της λουλούδια έως ότου συμφώνησε να τον γνωρίσει, πρόσθεσε: “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς δεν θα μπορούσα να είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, ποιος είναι διασκεδαστικός, υπομονετικός, που ξέρει πώς να συγχωρήσει, ποιος είναι ένας υπέροχος μάγειρας – και ποιος κάνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο!”

Περιγράφοντας τον νέο της σύζυγο, η Αλεχάντρα είχε δηλώσει: “Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!”.

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πάντα γοητευτικός δίπλα στην 33χρονη αγαπημένη του

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz