Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του δράστη του Σολωμού

Published

on

Πριν από λίγο ώρα κατέφθασε στο Δικαστικό Μέγαρο Κόρίνθου ο Αλέξης Κούγιας μετά του Βασιλείου Γαρούφη προκειμένου να συναντηθούν με τον Ανακριτή.

Δείτε το σχετικό video από το Super tv & PeloponnisosNews

Οι δύο δικηγόροι έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του Τ.Π δράστη του φονικού στο Σολωμό,ο οποίος δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο άνδρα Ρομά, που προσπάθησε μαζί με άλλους 4 να διαρρήξουν την οικία του.

Ο κύριος Κούγιας αναφερόμενος στην υπόθεση του 35χρονου τόνισε ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, με λευκό ποινικό μητρώο, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις Αρχές. Σημείωσε μάλιστα ότι η πράξη του αυτή δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αστυνόμευσης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

foto από το peloponnisosNews

Αναφερόμενος στην μεταφορά του πτώματος σε λατομείο που βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος και στο κατά πόσο αυτή η ενέργεια του δράστη θα επιβαρύνει την ποινή του, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια θα κριθεί σε δεύτερο στάδιο, καθώς αυτή την στιγμή το Δικαστήριο και Εισαγγελέας θα εξετάσουν τα αίτια τα οποία όπλισαν το χέρι του δράστη, αλλά και στις ενέργειες που έκανε ο ίδιος πριν δολοφονήσει τον επίδοξο ληστή. Επιπλέον ενημέρωσε ότι αυτό θα ήταν επιβαρυντικό για τον δράστη μόνο στην περίπτωση που θα είχε μεταφέρει το θύμα όσο θα ήταν ακόμα ζωντανό.


foto από το peloponnisosNews

Ο κος Κούγιας έκανε λόγο για πάνω από 2 δράστες και συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην απόπειρα διάρρηξης συμμετείχαν 5 άτομα ενώ επιβεβαίωσε ότι οι επίδοξοι ληστές ήταν οπλισμένοι καθώς υπήρχε και μαχαίρι.

Τέλος, ανέφερε ότι οι δράστες είναι πράγματι επικίνδυνοι και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι μόλις ανέλαβε την υπόθεση, δέχτηκε και απειλητικό τηλεφώνημα που του έλεγε χαρακτηριστικά: «Να προσέχεις γιατί τα Ρομά είναι τρελά».

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz