Connect with us

EDITOR

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός «σηκώνει το γάντι» των επιθέσεων : Ασκούμε δημιουργική κριτική, στηρίζουμε σωστές πολιτικές

Published

on

Το “γάντι” σήκωσε ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και με μια δημόσια ανάρτηση -απάντηση στα social media πριν από λίγα λεπτά ΑΠΑΝΤΑ στις επιθέσεις που δέχεται εδώ και δυο ημέρες αναφορικά με την συμμετοχή του στην επιτροπή που αφορά στην εκμίσθωση της περιφερειακής αγοράς Λεχαίου.

Ο Πρώην Δήμαρχος σημειώνει το αυτονόητο, πως στην επιτροπή είναι μέλος εδώ και 3 χρόνια, πως η συνεδρίαση της επιτροπής είναι δημόσια και κατεγράφη και πως ο ίδιος δεν έχει παρεκλίνει στο ελάχιστο από την αρχική του πορεία, την Πορεία Ευθύνης που έχει επιλέξει! “Ασκούμε δημιουργική κριτική και στηρίζουμε τις σωστές πολιτικές” αναφέρει χαρακτηριστικά ξεγυμνώνοντας θα έλεγε κανείς όλες εκείνες τις αναφορές που “είδαν” στην φωτογραφία της επιτροπής συνεργασία με την δημοτική αρχή.

Ο πρώην Δήμαρχος ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ πως η συμπόρευση και η ταύτιση είναι ενέργειες της παράταξης της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και κάνει λόγο για “αθλιότητα των φιλόδοξων στελεχών του Σταυρέλη”. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Συμμετέχω στην επιτροπή δημοπρασιών του Δήμου Κορινθίων από το Σεπτέμβριο του 2019 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στην τελευταία ανοιχτή συνεδρίαση της επιτροπής δεχθήκαμε μία προσφορά από εταιρεια ´ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ´ για την αξιοποίηση της πρώην «περιφερειακής αγοράς Λεχαίου»για να μετασχηματιστεί σε ένα υψηλής τεχνολογίας βιοτεχνολογικό πάρκο. Αυτή η πρόθεση της δημοτικής αρχής έχει ψηφιστεί στο δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα και ως προς την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο και ως προς την ενοικίαση της έκτασης από το Δήμο, αλλά και η εκμίσθωση της έναντι ενοικίου προς τον δήμο απο ιδιώτη για να γίνουν εκεί οι κτιριακές υποδομές

Η αθλιότητα των φιλόδοξων «στελεχών» του Σταυρέλη και ιδιαίτερα της Ακροδεξιάς συνιστώσας του συνδυασμού ξανακτυπά ρίχνοντας με μίσος λάσπη. Για να κρύψουν και για να ξεχάσουμε την επί δύο χρόνια απόφαση τους να συμπορευτούν με τον κ. Νανοπουλο και στο Δήμο και στην στη ΔΕΥΑΚ και στο ΚΕΠΠΑΠ και στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής στηρίζοντας όλες χωρίς καμμία εξαίρεση τις πολιτικές του, ρίχνουν λάσπη αξιοποιώντας φωτογραφία δελτίου τύπου του Δήμου από την δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής δημοπρασιών που συμμετέχω. Θέλουν να ξεχάσουμε την συνευθύνη τους για τα σημερινά αδιέξοδα του Δήμου που φέρουν όμως και την υπογραφή τους με την επί 2 χρόνια στήριξη τους σε όλες τις επιλογές του κ. Νανόπουλου . ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ . Εμείς τρία χρόνια με απόφαση του συνδυασμού μας, δεν συνεργαστήκαμε στην διοίκηση του Δήμου με τον κ. Νανόπουλο όπως έκανε ο συνδυασμός του κ. Σταυρέλη, ασκήσαμε και ασκούμε δημιουργική κριτική , αλλά και στηρίξαμε σωστές πολιτικές για να ανάπτυξη του Δήμου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.”

Η σημερινή δημόσια τοποθέτηση του Αλέξανδρου Πνευματικού, συγκροτημένη, σαφής και στοχευμένη, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις που συνεχίζει να έχει έναντι των πρώην συνεργατών του, στελέχη τα οποία επωμίζονται την ευθύνη της ήττας του 2019 , μια πραγματικότητα που οδήγησε πριν από μερικούς μήνες στην κάθετη άρνηση του πρώην δημάρχου στην πρόσκληση – πρόταση συνεργασίας του Νίκου Σταυρέλη.

Η δε επιλογή εκείνων που επιτέθηκαν στον πρώην δήμαρχο αφορμή της φωτογραφίας, φαίνεται να γυρνά μπούμερανγκ αφού η σημερινή δήλωση Πνευματικού θυμίζει τον Δήμαρχο των πρώτων ετών αλλά και τον Αλέκο Πνευματικό των επόμενων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz