Connect with us

Ελλάδα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 5 «πρωινάδικα» κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση -Νέες «είσοδοι» στη ζώνη με Δανάη Μπάρκα και Ιωάννα Μαλέσκου

Published

on

Το πρωινό, μια από τις πιο παραδοσιακές ζώνες στην ελληνική τηλεόραση, ζωντανεύει ξανά με τη νέα σεζόν καθώς πέντε ψυχαγωγικές εκπομπές θα βρεθούν αντιμέτωπες στην συγκεκριμένη ζώνη.

Η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου άνοιξε τον χορό των πρωινών εκπομπών από τον ΣΚΑΪ, με το Love It βέβαια να λέει την πρώτη καλημέρα (οριακά καλησπέρα) στις 12 το μεσημέρι.

Η νέα πρόταση του σταθμού έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τους χρήστες του διαδικτύου την πρώτη ημέρα που είδαμε την εκπομπή στον αέρα. Τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο την Τρίτη φαίνεται πως υποχώρησαν σε σχέση με την πρεμιέρα, που σύμφωνα με τη Nielsen σημείωσε 14,8% στο σύνολο και 13,2% στο κοινό 18-54.

Έπειτα από ατελείωτες καραμπόλες και μετακινήσεις από κανάλι σε κανάλι και από εκπομπή σε εκπομπή, το τηλεοπτικό τοπίο στην πρωινή ζώνη «σταθεροποιήθηκε» με πέντε εκπομπές να διεκδικούν – πάνω κάτω στην ίδια ζώνη – μερίδιο τηλεθέασης.

Επιστρέφουν οι Κού Κου από Δευτέρα
Απέναντι στο Love It, θα κάνει πρεμιέρα για 4η σεζόν στο Star, στις 7 Σεπτεμβρίου η «Φωλιά των Κου Κου με Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν και η Τζώρτζια Γεωργίου, παραμένουν στην ομάδα της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες, ενώ στις αστρολογικές προβλέψεις θα δούμε και φέτος την Άση Μπήλιο.

Βέβαια, από την ομάδα των Κου Κου, θα λείπει ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο δημοσιογράφος που έδινε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή και ο οποίος «έδωσε τα χέρια» με το Open και θα λέει τα νέα της τηλεόρασης από άλλη συχνότητα.

Και η Φαίη Σκορδά στον αέρα στις 7 Σεπτέμβρη
Το «Πρωινό», η παλαιότερη εν ενεργεία εκπομπή στην πρωινή ζώνη με τη Φαίη Σκορδά έρχεται για 8η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Και εδώ, οι τηλεοπτικές καραμπόλες οδήγησαν στην έξοδο από το «Πρωινό» την Αφροδίτη Γραμμέλη», την οποία θα δούμε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά και ο Άρης Καβατζίκης που… πάει Δανάη Μπάρκα.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Η έκπληξη ενδεχομένως για τη νέα σεζόν στο «Πρωινό» ακούει στο όνομα Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μπαίνει στην ομάδα της εκπομπής και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο.

Πρεμιέρα για το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου
Μια εβδομάδα αργότερα κάνει πρεμιέρα για μια ακόμη χρονιά στο OPEN, η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούριου που παραμένει στον σταθμό για δύο ακόμη χρόνια.

Η ομάδα της εκπομπής θα απαρτίζεται και φέτος από τον Γρηγόρη Γκουντάρα που «ξεκαλοκαίριασε» στο κανάλι και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ενώ νέα προσθήκη στο πάνελ αποτελεί ο Νίκος Γεωργιάδης έπειτα από μισή σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ.

Τέλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος, μετακινείται όπως είπαμε από τη Φωλιά των Κου Κου στο Ευτυχείτε από τη νέα σεζόν. Η Κατερίνα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, δουλεύουν με τις μηχανές στο “φουλ” κι ετοιμάζουν για σας, ένα πρωινό γεμάτο θετική ενέργεια! Πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 9:50.

Η νέα πρόταση του MEGA με τη Δανάη Μπάρκα
Στις ήδη γνωστές προτάσεις για την πρωινή ζώνη, έρχεται να προστεθεί το πρωινό του MEGA, που επέλεξε για το ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο τη Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός που έχει πάρει «μάστερ» στα social media, βγαίνει στον αέρα, έχοντας στο πάι της τους Ελιάνα Χρυσικοπούλου (που αποχαιρέτισε μετά δακρύων τον Alpha μαζί με την Ελένη Μενεγάκη) και Άρη Καβατζίκη, άρτι αφιχθέντα από το Πρωινό.

Στην παρέα της εκπομπής του MEGA, θα δούμε και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά.

πηγή: iefimerida.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz