Connect with us

EDITOR

«Ουρά» οι Κορίνθιοι για την εξέταση covid – Ανυπόστατες οι αναφορές για «σωρεία» θετικών

Published

on

Και ενώ η Κορινθία «φλερτάρει» με το κόκκινο τα τελευταία 24ώρα, συνεχίζονται από τον ΕΟΔΥ, οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid -19 σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τους Δήμους.

Σήμερα, από τις 09:30 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι δείγματα ελήφθησαν στο κέντρο της Κορίνθου από τις κινητές μονάδες του οργανισμού και την συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού.

Οι Κορίνθιοι έκαναν ουρά στην κυριολεξία για να εξεταστούν, γεγονός που αποδεικνύει την ανησυχία του πληθυσμού.

Ελήφθησαν συνολικά 233 δείγματα εκ των οποίων τα 4 ήταν θετικά και ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα. Οι αναφορές περί «σωρείας θετικών αποτελεσμάτων» στους συγκεκριμένους ελέγχους δεν επιβεβαιώνονται!

«Η εικόνα στη χώρα μας δεν είναι καλή γι αυτό θα καλέσω όλους να τηρούν τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση αλλά και τα μέτρα ατομικής προστασίας» προέτρεψε από το χώρο των ελέγχων ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Δυστυχώς και την ώρα των ελέγχων η κίνηση των πεζών αλλά και των οχημάτων στην πόλη ήταν αυξημένη, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η επιβεβλημένη μάσκα είχε λάβει το ρόλο του αξεσουάρ.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, σκυτάλη λαμβάνει τη Δευτέρα ο δήμος Βέλου -Βόχας. Οι έλεγχοι θα γίνουν στην πλατεία Αγ. Παρασκευής στο Βραχάτι, τις ώρες 09:30-12:30.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz