Connect with us

Κόσμος

Ουκρανή πρόσφυγας στην Ιταλία ξεψύχησε μόλις έσωσε τα παιδιά της

Published

on

Συγκλονίζει ο θάνατος μίας Ουκρανής πρόσφυγα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις έφτασε ασφαλής με τα δύο παιδιά της στη Ρώμη.

Η 45χρονη Ναταλία Κρετόβα, μετά από τριάντα ώρες ταξίδι, έφτασε με πούλμαν στην ιταλική πρωτεύουσα με τα δυο παιδιά της ηλικίας 10 και 12 ετών.
Κατά την άφιξη στη Ρώμη, κι ενώ οι επιβάτες κατέβαιναν, η  Ναταλία υπέστη καρδιακή προσβολή, μπροστά στα παιδιά της, τα οποία ζήτησαν βοήθεια από τους συνταξιδιώτες και τους άνδρες και τις γυναίκες της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Παρά τις προσπάθειες δυο αστυνομικών που βρίσκονταν κοντά στο πούλμαν και την άμεση κλήση νοσοκομειακού, η άτυχη μητέρα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Tα δυο παιδιά της μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά σε κέντρο προστασίας ανηλίκων της περιοχής Αλμπάνο, ένα χωριό λίγο έξω από την Ρώμη. Είναι σε κατάσταση σοκ και στηρίζονται συνεχώς από ομάδα ψυχολόγων.

«Πρόκειται για μια ακόμη, τραγική παράπλευρη απώλεια του ασύλληπτου αυτού πολέμου», γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. 

πηγή: ΑΜΠΕ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz