Connect with us

EDITOR

Ονειρεμένη εξόρμηση του Ορειβατικού στο δάσος Μουγκοστού!

Published

on

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με σημείο αναχώρησης τα Περιβολάκια της Κορίνθου, στις 08:30. Περιλαμβάνει πεζοπορική και ποδηλατική διαδρομή.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Υπέροχη κυκλική διαδρομή που θα έχει σαν αφετηρία το χωριό Θροφαρί, και στην συνέχεια θα περπατήσουμε ανάμεσα στο Φθινοπωρινό Δρυοδάσος με τα φύλλα σε κίτρινες, και καφέ αποχρώσεις, από τα δένδρα αυτήν εποχή.
Υπέροχη θέα, επίσης σε σε κάποια σημεία της διαδρομής προς τον Κορινθιακό κόλπο, μιας και είναι μπαλκόνι .
Η επίσκεψη στην σπηλιά θα ανταμείψει με ξεχωριστές εικόνες προς τα χωριά απέναντι, αλλά και τις κορυφές της Ζήρειας.
Πολλές Κουμαριές θα δούμε στην διαδρομή μας, και θα φάμε τους γλυκούς καρπούς τους, κι αν φανούμε τυχεροί μπορεί να βρούμε και μανιτάρια μιας και η περιοχή φημίζεται σαν Μανιταρότοπος.
Η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει από το Θροφαρί, θα κάνει την κυκλική πορεία, και στην συνέχεια θα πάει στο χωριό Βελίνα, και επιστροφή στο Θροφαρί.
Υπάρχει εναλλακτική για μικρότερη διαδρομή.
Στο τέλος των διαδρομών θα καθίσουμε για φαγητό-καφέ στο χωριό Θροφαρί.
Πεζοπορική διαδρομή.
Ω.Π : 4-5 Β.Δ: Α
Ποδηλατική διαδρομή. 30 χιλιομ.
Ωρα αναχώρησης 8: 30 από τα Περιβολάκια
Κόστος συμμετοχής: 10 €
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης:
Νικολόπουλος Παναγιώτης 6945635573
Πιέρρου Ελένη 6948866833
Για την ποδηλατική στον
Σπύρου Παναγιώτη (Πίτερ) 6947897811
Στο τηλέφωνο του συλλόγου: 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 20:00- 22:00).
Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), γκέτες,μπατόν, γάντια, σκούφος, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό τουλάχιστον 2-3 λίτρα.
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Το πρόγραμμα της εξόρμησης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης)
• Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κορονοϊού.
•Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων η κυβέρνηση αποφάσισε στις μετακινήσεις με Λεωφορεία να συμμετέχουν άτομα που έχουν τα ανάλογα πιστοποιητικά.
1)Πιστοποιητικό εμβολιασμού, η
2)Πιστοποιητικό Νόσησης, η
3)Πιστοποιητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών. ή PCR 72 ωρών.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz