Connect with us

Ατζέντα

Οι Πυξ Λαξ στο Λουτράκι την Παρασκευή

Published

on

Οι Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν στην τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους. Και τώρα, ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού.

Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία.

Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή . Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή το καλοκαίρι του 2022. Η πανδημία υποχωρεί και η ζωή αναδύεται και πάλι, ανανεωμένη και δυνατή. Οι παρέες κάνουν σχέδια ξανά, ημερομηνίες σημειώνονται, αποδράσεις προγραμματίζονται. Η μέρα μεγαλώνει και η μουσική επιστρέφει ζωντανή.

Και οι Πυξ Λαξ μας σπρώχνουν έξω από το σπίτι και μας προσκαλούν σε ένα γιορταστικό καλοκαίρι, στις συναυλίες τους!

Οι Πυξ Λαξ κάνουν μια στάση και από το Λουτράκι αυτή την Παρασκευή 29 Ιουλίου για μια αξέχαστη καλοκαιρινή συναυλία στο Γυμνάσιο Λουτρακίου.

Ώρα έναρξης: 21.30

Διοργάνωση Α.Ο. Ισθμιακος.

Υπό την αιγίδα  του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz