Connect with us

EDITOR

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Αμφικτιονίας;

Published

on

Χθες δόθηκε στην δημοσιότητα η ανακοίνωση – πρόσκληση από την Κορινθιακή Αμφικτιονία για την εύρεση ουσιαστικά υποψηφίων, ανακοίνωση η οποία θύμιζε σε πολλά σημεία “αγγελία.  Πριν το μελάνι αυτής της ανακοίνωσης αλλά και της δημοσίευσης του mypressnet στεγνώσει,

Η “αγγελία” της Αμφικτιονίας που…ψάχνει υποψηφίους!

ήρθε η φωτογραφία του Γιάννη Τσέλιου στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία απεικονίζει μια παρέα στην Αρχαία Κόρινθο που ενδεχομένως να περνούσε και απαρατήρητη εάν δεν συνοδευόταν από τον γνωστό στίχο΄, παραφρασμένο βέβαια “…είμαστε 2, είμαστε 3…θα γίνουμε και 1013!”

Η αναφορά παραπέμπει στην μεσημβρινή ανάρτηση της Κορινθιακής Αμφικτιονίας κυρίως διότι στην παρέα βρίσκεται ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μεταξάς. Θα είναι οι κύριοι που απεικονίζονται υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Μεταξά; Πολύ πιθανόν!

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για πρόσωπα που εκπροσωπούν φορείς, οι Πρόεδροι του Συλλόγου Επαγγελματιών και του Πολιτιστικού συλλόγου κ.κ Παπαμιχαήλ και Αθανασιάδης αλλά και ο τοπικός σύμβουλος Πάνος Κατσούλης ο οποίος μάλιστα; προσφάτως παραιτήθηκε και απο το Κέντρο κοινωνικής πολιτικής  όπου τον όρισε ο Δήμαρχος ως μέλος. 

Ίδωμεν!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz