Connect with us

EDITOR

«Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές»

Published

on

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ.
Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν αλλά και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στις νέες διαμορφούμενες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία covid -19.
Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), κ. Γιώργος Καββαθάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή (δια ζώσης και εξ αποστάσεως μέσω zoom). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: https://forms.gle/p5546vj9g3t4gAgLA
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 27410 24464 (935, 937) ή στείλτε email στο media@korinthiacc.gr
* Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος. Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται μόνο µε πιστοποιητικό εµβολιασµού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz