Connect with us

Ελλάδα

Αποκάλυψη: Ο διάλογος Τσίπρα – Λοβέρδου στη Βουλή για τις… μπουνιές που δεν έπεσαν

Published

on

Οι δυο άντρες είχαν ένα σύντομο διάλογο στη Βουλή μετά την αποκάλυψη του Λοβέρδου ότι στο παρελθόν ήθελε να δείρει τον Αλέξη Τσίπρα

Την πρόθεσή του να δείρει τον Αλέξη Τσίπρα, την αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του… Είναι αλήθεια ότι αυτή η ιστορία ενόχλησε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όμως απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Τελικά οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στην Βουλή και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς όμως κανείς να αποκαλύψει τι είπαν στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους.

Το Newsbomb.gr σας αποκαλύπτει λοιπόν τον διάλογο των δυο πολιτικών, ο οποίος ξεκίνησε σε σοβαρό ύφος και ευτυχώς κατέληξε σε χιούμορ. Πρώτος ξεκίνησε την κουβέντα ο Ανδρέας Λοβέρδος που φώναξε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αλέξη, μπορείς να μου δώσεις το email σου; Το έχω ζητήσει από τους συνεργάτες σου, αλλά ακόμα δεν μου το έχουν δώσει…

ΤΣΙΠΡΑΣ: Τι θες;

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Θέλω να σου στείλω ηλεκτρονικά το βιβλίο μου…

ΤΣΙΠΡΑΣ: Τι να σου πώ, μπορεί να σε φοβήθηκαν κιόλας επειδή τώρα τελευταία είσαι πολύ ζόρικος…

Ο Τσίπρας τον πλησιάσε και ο Λοβέρδος προσπάθησε με ένα χαμόγελο αμηχανίας να σπάσει τον πάγο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε με ύφος σοβαρό: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά, καθόλου σοβαρά».

Ο κ. Λοβέρδος επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα κάνοντας χιούμορ και κάπου εκεί ο Τσίπρας του θύμησε την παλιά ελληνική ταινία με τον Ζήκο που επιτέθηκε στον αείμνηστο Νίκο Ρίζο (τον Κιτσάρα) και ζητούσε από τους άλλους να τον κρατήσουν.

Ευτυχώς ο διάλογος έμεινε σε αυτό το επίπεδο και δεν είχαμε ευτράπελα…

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz