Connect with us

Ελλάδα

Οι έξι ερωτήσεις που έβγαλαν εκτός εαυτού την Πισπιρίγκου – Η μία αφορούσε στον Μάνο Δασκαλάκη

Published

on

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, εκτός από τις κατηγορίες που την αφορούν σχετικά με την Τζωρτζίνα. Μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επεισοδιακής απολογίας στην 35η τακτική ανακρίτρια, η απόφαση βγήκε με την κατηγορούμενη να ξεσπά σε κλάματα.

 

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η δίκη της 34χρονης έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

 

Η κατηγορουμένη απάντησε ενώπιον δυο εισαγγελέων και όχι της ανακρίτριας, καθώς είχε ολοκληρώσει την διαδικασία. «Κατανυκτική ήταν η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα που θα γνωμοδοτήσει, επιτέλους σε αυτήν την υπόθεση.

 

Οι δυο εισαγγελείς έκαναν περίπου 1,5 ώρα καταπληκτικές ερωτήσεις “to the point”, ακριβώς στην κατηγορία» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Σε αντίθεση, με τις προχθεσινές «κουτσομπολίστικες» ερωτήσεις της ανακρίτριας, όπως τις χαρακτήρισε.

 

 

Αυτές οι ερωτήσεις την ενόχλησαν:

 

Τι όνειρα έβλεπε η 34χρονη

Πώς τα ερμήνευε

Για τις σχέσεις της

Για τις επαφές του Μάνου Δασκαλάκη

Αν είχε πάθει καρκίνο στο ισχίο

Αν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz