Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Οικολογικός διάδρομος από εμποτισμένο ξύλο θα συνδέσει τον παραλιακό πεζόδρομο με το πάρκο «Πευκάκια» των Αγίων Θεοδώρων

Published

on

Το ξύλο είναι το πιο κατάλληλο και φιλικό στον άνθρωπο υλικό για κατασκευές εξωτερικού χώρου, ειδικά για αυτές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα έργο πνοής όπως αυτό της επέκτασης της πεζοδρόμησης με διάδρομο από εμποτισμένο ξύλο που συνδέει την παραλία του ξενοδοχείου «Χανικιάν» με τα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης σημαντικό ότι υπάρχουν έστω και λίγοι Δήμοι με μεράκι που κάνουν σωστές ξύλινες κατασκευές και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Στην περίπτωση αυτή συνεργάστηκαν άψογα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Στάμου με τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Σπύρο Ράτη

Τέλος να αναφέρουμε ότι είναι ενθαρρυντικό ότι τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκαν παρόμοιες κατασκευές υπαίθρου, οι οποίες τηρούν προδιαγραφές και εφαρμόζουν τους κανόνες της τεχνολογίας των ξύλινων κατασκευών.

Πηγή – Ηλέκτρα

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz