Connect with us

EDITOR

Ξεσήκωσε το Σοφικό πρώην Αντιδήμαρχος- Η ανάρτηση που πυροδότησε δεκάδες βέλη εναντίον του!

Published

on

Σε μια ανάρτηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο Σοφικό, έκανε χθες το βράδυ  πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων, πρώην στέλεχος της Πορείας Ευθύνης και νυν της Πνοής Δημιουργίας, μα πάνω απ όλα Σοφικίτης στην καταγωγή. Έχοντας στόχο προφανώς την κριτική στην δημοτική αρχή για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις γιορτές στις κοινότητες του δήμου κατόρθωσε να πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις αφού ουσιαστικά με τα γραφόμενα του υποβίβαζε το έργο και τις δράσεις των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, κάποια σημεία μπορούν εύκολα να εκληφθούν ως ειρωνικά, γεγονός που δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο ούτε ασχολίαστο από τους ανθρώπους που κρατούν ζωντανούς τους συλλόγους και φυσικά τον τόπο τους.

Η ανάρτηση τιτλοφορείται ΣΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ . . . . ! ! ! και συνοδεύεται απο φωτογραφικό υλικό ανάλογο. 

Στο κυρίως κείμενο αναφέρεται:
— Ακούς εκεί να μας ρίξουν πάλι … !!!
— Ν’ ανάψουν ένα απ’ τα δέντρα μας με τόση καθυστέρηση, αυτό πάει πολύ……
δεν αντέχεται, δεν “τρώγεται” με τίποτα….
— Αλλά έτσι εξηγούνται όλα…..
— Σιγά μην σας περιμέναμε ρε θεομπαίχτες, σιγά μην σας είχαμε κι ανάγκη…..
— Μπορεί και στο νέο τεχνικό πρόγραμμα να λάβαμε και πάλι ΜΗΔΕΝ, αλλά στο θέμα του δέντρου, σας έχουμε…..
— Έχουμε βένιες άφθονες (ακόμη), θα κόψουμε καμιά 80αριά και θα τις μεταφυτέψουμε πάνω σε “φτουράκια” κι όπου αλλού μας φτουράει….
— Ο Blendi και τ’ άλλα παιδιά θα το αναλάβουν και όλα γίνονται…..
— “Σαν τσιπούρες διαλογής” θα κείτονται (οι βένιες) και μάλιστα χιονισμένες κόντρα στον καιρό, προς “τέρψη” όσων μας αποκαλούν ευαίσθητους οικολόγους…. !!!
— Ρε σεις λεβέντες μιας και θ’ ανηφορίσουν δεν τους λέτε ν’ ανάψουν και τους προβολείς του γηπέδου, δύο χρόνια τους περιμένουμε, πόση άλλη υπομονή ….. νισάφι πια.
— Εκτος απ’ την δικαιολογία, πως ό,τι λάμπες υπήρχαν διαθέσιμες, τις διέθεσαν στο προαύλιο του Δημοτικού άλλη δεν υπάρχει, αλλά κι εκεί το “έκαψαν”, αφού έμμεσα φωτίστηκε ο Βρεφονηπιακός, χωρίς να το καταλάβουν, τι νομίζατε ότι ο Βρεφονηπιακός δεν φτιάχτηκε και για να εξασκούνται οι επερχόμενες γενεές στην εκμάθηση του χορού της θρυλικής “Ζαχαρούλας” και του
μεθύστακα “Μενούση”…… ???
ξέρετε τα γνωστά δημώδη άσματα….,
στα “προσεχώς”: ….. ο χορός του Ζαλόγγου…!!!
— Εντάξει μέρες που είναι ας μην μεμψιμοιρούμε για την ανυπαρξία έργων, όμως οι Σύλλογοι μας τις πήραν τις επιχορηγησούλες τους γιαυτό και θα είναι υποχρεωμένοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την έλευση της Φιλαρμονικής του Δήμου, θα μας “παίξει” εκτός των άλλων και τα “μαραμένα φύλλα”…..!!!
–Όλοι μαζί……, θα παρευρίσκονται και όλοι οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας (αιρετοί, ειδικοί, ευκαιριακοί και μη) τέτοια ευκαιρία δεν την χάνουμε, την απολαμβάνουμε….!!!
Όλα τα σχόλια κάτω απο την ανάρτηση εγκαλούν τον αυτοδιοικητικό για τα γραφόμενα του καλώντας τον ακόμα και να την κατεβάσει πράγμα που δεν έχει γίνει ως σήμερα. Ο ίδιος αρχικά απαντούσε στα σχόλια απο κάποια στιγμή και μετά ωστόσο έπαψε όταν οι αναφορές άγγιξαν την δική του θητεία ως δημοτική αρχή και τα “μπράβο” που τότε έλεγε στα όσα σήμερα ασκεί κριτική.
Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια:
Φίλε μου  οι σύλλογοι δεν εκβιάζονται ούτε πουλιούνται και εσυ το ξέρεις πολύ καλά αυτό……Οτι κάνουμε το κάνουμε για εμάς και για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε…Δεν περιμένουμε τα εύσημα απο κανέναν πρόεδρο η Δήμαρχο..Ησουν στην εξουσία τόσα χρόνια και ξέρεις πολυ καλά αυτοί οι σύλλογοι που τόσο χλευάζεις σήμερα τι έκαναν για εσένα …..Λυπάμαι πολυ φίλε μου ολα στη ζωη δεν είναι πολιτική….
Οι σύλλογοι συμμετείχαν και συμμετέχουν και θα συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό μας γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και πασχίζουμε καθημερινά ο κάθε σύλλογος με τον τρόπο του να δώσουμε ζωντάνια ομορφιά δημιουργικότητα και εθελοντική προσφορά….έτσι ειμασταν και θα είμαστε πάντα ενωμενοι …..καλές γιορτές

 

Κατεβασε την αναρτηση γιατι δεν σε τιμαει..ο Blenti ο Timos κ o kristos προσπαθει να κρατησει ζωντανο αυτο το χωριο την στιγμη που αλλοι κανουν αντιπολιτευση απο την σιγουρια της πολης.

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πως η ανάρτησή του έμπειρου  αυτοδιοικητικού ήταν εν βρασμώ και χωρίς να κατανοεί πως θα προκαλέσει αντιδράσεις. ίσως βέβαια δεν πίστευε πως αυτές θα εκφραστούν δημοσίως και επωνύμως. Το τι εξυπηρέτησε η εν λόγω τοποθέτηση τώρα; το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz