Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ξεκίνησε να χτίζεται το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου – Θα είναι το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα

Published

on

Ξεκίνησαν χτες οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου Κορίνθου. Το νέο σχολείο θα γίνει σε χώρο δίπλα στο πολυδύναμο Νηπιαγωγείο στην Αγιάννα, απέναντι από το στρατόπεδο της Κορίνθου.

Το Μουσικό Σχολείο που θα αποκτήσει η Κόρινθος αναμένεται πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα και σίγουρα το πιο σύγχρονο σχολείο τους είδους του στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις του θα είναι ότι καλλίτερο, με αναγωγές σε ανάλογα σχολεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ αναμένεται να φιλοξενήσει και υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις στους χώρους του. Ο προϋπολογισμός του θα φτάσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ και στους χώρους τους θα στεγάσει 240 μαθητές. Αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί σε δύο με δυόμιση χρόνια.

Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου θα είναι τριώροφο, με τέσσερις στάθμες (Υπόγειο, Ισόγειο και δύο όροφοι). Έχει επιλεγεί η λύση ενός ενιαίου οικοδομικού όγκου, όπου στο κέντρο θα διαμορφώνεται χώρος αίθριου για την επίτευξη της μέγιστης λειτουργικότητας, καθώς και καλύτερου φυσικού φωτισμού και αερισμού του κτιρίου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz