Connect with us

EDITOR

Ν.Βερισογλάκης: Προέχει η ασφάλεια των διανομέων, όχι το κέρδος! (podcust)

Published

on

Από νωρίς σήμερα και με δεδομένα τα μηνύματα της ΕΜΥ και του 112 για κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει και την Κορινθία, το ΣΗΜΕΙΟ, η επιχείρηση του κΝίκου Βερισογλάκη με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους καταναλωτές και πελάτες της πως η διανομή αναστέλλεται. 

Μια ενέργεια αξιέπαινη που πρέπει να αναδειχθεί αφού δυστυχώς δεν είναι αυτονόητη για όλους! Ημέρες με σφοδρή μάλιστα κακοκαιρία έχουμε δει διανομείς να πασχίζουν και να διακινδυνεύουν ακόμα και την ακεραιότητά τους για να φτάσουν στα σημεία παράδοσης αφενός διότι οι επιχειρηματίες συνεχίζουν  την υπηρεσία διανομής και αφετέρου διότι οι πελάτες, ελαφρά τη καρδιά και από την ασφάλεια και ζεστασιά του σπιτιού τους, παραγγέλνουν!

Ουκ ολίγα ατυχήματα και τραυματισμοί έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μάλιστα σε πολλές επιχειρήσεις οι διανομείς χρησιμοποιούν το δικό τους μηχανάκι , με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια τους δεδομένου οτι όλα τα μηχανάκια δεν είναι καινούργια ή δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μια τέτοιας υπηρεσίας.

Το θέμα είναι ευρύ και με πολλές εκφάνσεις ωστόσο ενέργειες σαν και αυτήν του κ.Βερισογλάκη στέλνουν το σωστό μήνυμα.

Η εκπομπή του Myradio 89,6 “Τύπος και Υπογραμμός” και η Χριστίνα Τσιορωτά φιλοξένησαν τον επιχειρηματία Νίκο Βερισογλάκη θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα της “μίμησης” σε συναδέλφους επιχειρηματίες και το μήνυμα της σύνεσης στους καταναλωτές. 

Ακούστε το Podcust της συνέντευξης στο κανάλι του Mypressnet.gr στο Spotify:

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz