Connect with us

Ελλάδα

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τη σύλληψη – «Μη μασάτε με τη μ****** που μας πασάρουν»

Published

on

Νότης Σφακιανάκης: Με μια μακροσκελή ανάρτησή του μέσα από το Instagram, ο δημοφιλής τραγουδιστής ξέσπασε ενώ λίγο αργότερα το προφίλ του… έπεσε!

Μιλώντας για πληρωμένους δημοσιογράφους, λαμόγια και «σαθρό σύστημα» που προστατεύει εγκληματίες και φοροφυγάδες, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών και όπλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του τραγουδιστή:

«Η Αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας πως το κράτος του κ..ου, αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες, και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελός του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα «ευρά» γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ. 1 Μη μασάτε με τη μ****** που μας πασάρουν
Υ.Γ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να επαναδημοσιεύσω».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, το προφίλ του τραγουδιστή, το οποίο όπως επιβεβαίωσε και ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως ανήκει στον ίδιο, «έπεσε» με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο στο Instagram.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz