Connect with us

EDITOR

Νόμος Κατσέλη: Παράταση μέχρι 31/1 στην προθεσμία για επαναπροσδιορισμό αιτήσεων

Published

on

Η τροπολογία για την παράταση του νόμου Κατσέλη κατατέθηκε το πρωί της Τετάρτης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με την τροπολογία προτείνεται παράταση δεκαπέντε ημερών στη λήξη της προθεσμίας για τον επαναπροσδιορισμό των αιτήσεων της πρώτης «σειράς» εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη, οι οποίες πρέπει να λάβουν νέα δικάσιμο και να κριθούν σε πρώτο βαθμό εντός του 2021.

Η αρχική καταληκτική προθεσμία της 15ης Ιανουαρίου 2021 για την επανυποβολή αιτήσεων ένταξης στον νόμο Κατσέλη (ν. 3869/2010) που είχαν κατατεθεί μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2014, θα να παραταθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021.

«Δε γίνεται να μένουν εγκλωβισμένοι οι πολίτες σε έναν νόμο που πλέον δεν ωφελεί κανέναν» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στο MEGA.

Όλη η προσπάθεια που γίνεται από το υπουργείο, επεσήμανε, έχει σαν στόχο να προστατευθούν οι άνθρωποι που δικαιούνται την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα σε μια κρίσιμη περίοδο με μια καινούρια διαδικασία που θα προστατεύσει τον δανειολήπτη που δικαιούται την προστασία», δήλωσε και τόνισε πως υπάρχει περιθώριο 60 ημερών για να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz