Connect with us

Επικαιρότητα

Ντύθηκαν δελφίνια και διαμαρτυρήθηκαν κατά του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Published

on

Δελφίνια ντύθηκαν ακτιβιστές και έδωσαν το παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για να διαμαρτυρηθούν για το «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»

Οι ακτιβιστές θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν την συζήτηση που αιτήθηκε η παράσταση «Οικολογική Συμμαχία» για να επιβληθεί πρόστιμο στο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο» το οποίο συνεχίζει να διαφημίζει θεάματα με δελφίνια παρόλο που απαγορεύονται από το νόμο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Οικολογικής Συμμαχίας Γ. Δημητρίου, οι κάθε είδους παραστάσεις με συμμετοχή ζώων έχουν απαγορευθεί με τον νόμο 4039 του 2012, με μόνη και ρητή εξαίρεση την ιππική δεξιοτεχνία και τα ιππικά αθλήματα.

Ο ίδιος ήταν μέλος ομάδας που κατήγγειλε το 2017 ότι οργανώνονται θεάματα με δελφίνια: «Επιθεωρητές Περιβάλλοντος πήγαν ως πελάτες, πλήρωσαν εισιτήριο, βιντεοσκόπησαν την παράσταση και κάλεσαν σε απολογία την διοίκηση του πάρκου» πρόσθεσε ο κ.Δημητρίου.

Την ίδια ώρα οι έξι ακτιβιστές ντυμένοι δελφίνια περιφέρονταν στην αίθουσα με πανό στα χέρια στα οποία γίνονταν αναφορές στα βασανιστήρια και τις κακές συνθήκες που βιώνουν τα συγκεκριμένα ζώα στην αιχμαλωσία.

Πηγή:iefimerida.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz