Connect with us

EDITOR

Ντροπή κ.Γκεζερλή!

Published

on

Ξεπέρασε τα όρια απόψε το βράδυ στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων ο Γιάννης Γκεζερλής. Ο δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε δική του πρόταση πολεοδόμησης του στρατοπέδου επιλέγοντας για δεύτερη φορά να σταθεί απέναντι από την παράταξη του Δημάρχου αν και το θέμα της συνεδρίασης ήταν η ένσταση της παράταξης Σταυρέλη επί της πολεοδόμησης του 6ου Συντάγματος Πεζικού, η μοναδική που επίσημα είχε κατατεθεί.

Ο σύμβουλος εκτός διαδικασίας,αν και έχει διατελέσει δήμαρχος έθεσε την πρόταση του μετά τις τοποθετήσεις του Δημάρχου και του Νίκου Σταυρέλη.

Το αξιοσημείωτο είναι πως επέλεξε να επιτεθεί στον μελετητή κ.Φωτόπουλοο οποίος έδινε το παρόν στην συνεδρίαση και απαντούσε σε ερωτήσεις συμβούλων.

Ο Γιάννης Γκεζερλής χαρακτήρισε τον μελετητή “αλεπουδιαρη” λέγοντας πως δεν θα του επιτρέψει να κάνει και στο δήμο Κορινθίων ότι κάνει σε άλλους.

Ο μελετητής απάντησε σε ήρεμους τόνους πως ο ίδιος είναι τεχνικός σύμβουλος σε πάνω από 20.δημους αλλά και σε υπουργεία ακριβώς επειδή ξέρει πολύ καλά την δουλειά του.

Ο δήμαρχος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ωστόσο η επίθεση είχε ήδη καταγραφεί σε έναν χώρο όπου οι αντοχές της δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες και οι εκλεγμένοι να σέβονται το χώρο, όσους παρίστανται και βεβαίως να μπορούν να επιχειρηματολογούν αντί να υβρίζουν.

Κυρίως οφείλουν να σέβονται πως έχουν επιλεγεί από τους πολίτες ως εκπρόσωποι τους. Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκπροσωπούν κανέναν και υποβαθμίζουν το εκλεγμένο όργανο της πρωτεύουσας του νομού.

Μάλλον ο κ.Γκεζερλής οδεύει σε θορυβωδη έξοδο από την αυτοδιοίκηση, και όχι με το ποδήλατο του.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz