Connect with us

Επικαιρότητα

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Κοινή έξοδος στο Ψυχικό για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την παρουσιάστρια

Published

on

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Κοινή έξοδος στο Ψυχικό για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την παρουσιάστρια

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί τον Ντέμη Νικολαΐδη με τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Παναγοπούλου σε έξοδο τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν πριν από μερικούς μήνες τον χωρισμό τους, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η πασίγνωστη τραγουδίστρια τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τη Δέσποινα Βανδή να έχει σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την πλευρά του, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει απασχολήσει καθόλου με τα προσωπικά του, παρότι φήμες τον ήθελαν να είναι σε σχέση με κάποιο μοντέλο του GNTM, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao εντόπισε πρόσφατα τον Ντέμη Νικολαΐδη σε έξοδο με παρέα, στην οποία βρισκόταν και η παρουσιάστρια του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το περιοδικό δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους, χωρίς ωστόσο να επισημαίνεται αν είναι απλά φίλοι ή και κάτι παραπάνω. Στις φωτογραφίες φαίνονται, πάντως, αρκετά ευδιάθετοι, δείχνοντας να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz