Connect with us

Οικονομία

ΝΙΚΟ – Helm Hellas: διάκριση της κορινθιακής βιομηχανίας για την εξωστρέφεια της

Published

on

Η 5η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards της Boussias Events και των περιοδικών Manufacturing και Industry, ξεχώρισε και επιβράβευσε και φέτος τις επιχειρηματικές μονάδες που αποτελούν πρότυπα τεχνολογικής αριστείας και καινοτομίας, με σύγχρονα συστήματα διοίκησης και καλές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, η κορινθιακή εταιρεία ΝΙΚΟ – Helm Hellas απέσπασε βραβείο στην κατηγορία “Εξωστρεφής μεταποιητική δραστηριότητα” για την εξαιρετική επίδοση των εξαγωγών της , την προσήλωση στις αγορές που δραστηριοποιείται, καθώς και για τα αποτελέσματα των δράσεών της.

Η Helm Hellas συμμετέχει και βραβεύεται για πρώτη φορά στον θεσμό αυτό, επιβεβαιώνοντας έτσι την προσήλωσή της στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων με προστιθέμενη αξία, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες παραγωγικές εγκαταστάσεις στον κόσμο.

Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager, Μαρία Φόρτη η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή, τονίζοντας τη σημασία του βραβείου για τον Όμιλο ως επιβράβευση των προσπαθειών του εδώ και 50 χρόνια.

Τα βραβεία Manufacturing Excellence Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη των σημαντικότερων Συνδέσμων της χώρας.

Στα βραβεία συμμετείχε πλήθος βιομηχανικών επιχειρήσεων και καινοτόμων παρόχων λύσεων στην Ελλάδα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz