Connect with us

EDITOR

Νανόπουλος για Κορδώση: Η πρόσκληση συνεργασίας αφορά όλους!

Published

on

Και μπορεί κάποιοι χθες να έπεσαν απο τα σύννεφα με την αναφορά του Χρήστου Κορδώση και το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό τόσο για την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου όσο και για την αποδοχή μιας θέσης ευθύνης στην τρέχουσα θητεία, ο ίδιος ο Δήμαρχος ωστόσο το θεωρεί μάλλον φυσιολογικό! Ερωτηθείς σήμερα για το αν θα δούμε άμεσα την συνεργασία με τον Χρήστο Κορδώση και την ομαλοποίηση των σχέσεων τους, εμφανίστηκε άνετος, ξεκάθαρος και σαφής. “Από την αρχή έχω απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας σε όλους ώστε να λειτουργήσουμε σε όφελος του δήμου”

Και το όλους φαίνεται να περιλαμβάνει και τον Χρήστο Κορδώση , ασχέτως εάν έως και σήμερα δεν έχουν καταλήξει οι συζητήσεις σε αποτέλεσμα. Γίνονται όμως. Και προφανώς υπάρχει διαπραγμάτευση με την καλή έννοια. Ο Δημοτικός σύμβουλος χθες μίλησε για αρχές καια ξίες και για διάθεση προσφοράς στον κόσμο. Για θέσεις και μισθούς που δεν είναι αυτοσκοπός.

Το τι ως σήμερα εμποδίζει την συνεργασία το γνωρίζουν μόνο τα εμπλεκόμενα μέρη. Σίγουρα όμως, μετά την χθεσινή αναφορά Κορδώση, υπάρχει κινητικότητα, ενδεχομένως να υπάρξει και αποτέλεσμα. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz