Connect with us

EDITOR

Ναι λέει ο Νίκας στα πειραματικά – Καλά κρατούν οι αντιδράσεις στην Κόρινθο

Published

on

Και ενώ γονείς και εκπαιδευτικοί έχουν στην κυριολεξία “ανέβει” στα κάγκελα για το αίτημα των Διευθύνσεων της Κορινθίας ώστε να μετατραπούν σε πειραματικά δυο σχολεία του δήμου Κορινθίων, το 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου και το Δημοτικό Σχολείο Αλμυρής, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας λέει “ναι”.

Ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρη Οικονομόπουλο, συζητώντας εν μέσω υπηρεσιακών ζητημάτων και την ίδρυση και λειτουργία Πειραματικών Σχολείων. “Σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που, δυστυχώς, δεν είναι ανταγωνιστικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο κ άτι θετικό πρέπει να γίνει και γρήγορα. Είναι σίγουρο ότι τα Πειραματικά Σχολεία κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση.”
Ο κ.Νίκας γνωρίζει τα ζητήματα υποδομών που θέτουν οι γονείς; Γνωρίζει τις ανησυχίες των εκπαιδευτικών για την απώλεια των θέσεων. Ξέρει την επιβάρυνση μεταφοράς των παιδιών που θα την έχουν οι γονείς. Τέθηκε υπόψιν του η διαμαρτυρία της Αλμυρής για το ενδεχόμενο παιδάκια της περιοχής να αναγκαστούν να φοιτήσουν αλλού λόγω της μετατροπής σε πειραματικό;
Σίγουρα το ζήτημα δεν έχει λήξει. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz