Connect with us

EDITOR

Νίκος Σταυρέλης: Όταν γίνω Δήμαρχος…

Published

on

  • Για 10 μελέτες που θα δώσουν έργα στο τέλος του 2024 μιλά ο Επικεφαλής της «ΠΝΟΗΣ» καταδικάζοντας το μοντέλο που ακολουθεί και η νυν δημοτική αρχή

Έτοιμος για τη νέα δημαρχιακή θητεία την 1/1/2024 δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Νίκος Σταυρέλης.

Σε μια ακόμα δημόσια παρέμβαση του κάνει λόγο για έργο που θα παραχθεί από το πρώτο κιόλας έτος της νέας θητείας. «Έχουμε στον «αέρα» ως παράταξη 16 αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Μέχρι το Πάσχα του 2024 εάν κάποιοι δεχτούμε ότι δεν θα προχωρήσουν, οι 10 θα έχουν πετύχει. Στο τέλος του 2024 όλα τα έργα θα έχουν δημοπρατηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά στηλιτεύοντας το «κακό προηγούμενο» της πλατείας «Π.Τσαλδάρη» και επικαλούμενος εκείνο της «Ελευθερίου Βενιζέλου».

«Αν κάποιο έργο κολλήσει την ευθύνη θα την έχει το γραφείο. Έτσι έγινε και στον Φλοίσβο επί αείμνηστου Θωμά Θωμαΐδη. Μιλά κανείς αν είναι ή δεν είναι ωραίο; Υπήρξε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός. Στην Παναγή Τσαλδάρη δεν έγινε και έχουμε όλα αυτά ατ προβλήματα.»

Ο Νίκος Σταυρέλης μιλά ξεκάθαρα για συνεργασίες με εξωτερικά γραφεία αφού η Τεχνική υπηρεσία όντας υποστελεχωμένη (και χωρίς προοπτική προσλήψεων) είναι  αδύναμη να διεκπεραιώσει τον όγκο εργασίας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz