Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Νίκος Σταυρέλης:Πυρά κατά πάντων με αφορμή την κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Published

on

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης έριξε τα πηρά του σε Επιμελητήριο, βουλευτές και τον δήμαρχο Κορινθίων

Με αφορμή την κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο κ. Σταυρέλης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άστραψε και βτρόντηξε.

Ο κ. Σταυρέλης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας και με την πολιτική ηγεσία του νομού, καθώς όπως υποστήριξε, δεν αναφέρθηκε τίποτα νέο για το επιχειρείν.

Στη συνέχεια, σχολίασε την θητεία του κου Νανόπουλου στην προεδρία του Επιμελητηρίου, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό με υποψήφιο Αυστριακό επενδυτή. Ο κ. Σταυρέλης έγραψε ότι ο κ. Νανόπουλος τον είχε αποτρέψει αν επενδύσεισ την περιοχή του Λεχαίου λόγω των προβλημάτων που μάστιζαν την περιοχή κατά την περίοδο που ήταν εκλεγμένος ο κ. Σταυρέλης με τον συνδυασμό του κου Πνευματικού.

Στη συνέχεια ακούσαμε τον Δήμαρχο να μας μιλά πως κατάφερε να πείσει Αυστριακό επενδυτή το 2013 να μην επενδύσει στην παραλιακή ζώνη του Λεχαίου σε υπάρχον ξενοδοχείο που δεν λειτουργούσε, όταν ήταν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου!!!!!!
Του είπε ότι νερό πόσιμο δεν έχει, διακοπές ρεύματος γίνονται συχνά, αποχέτευση λυμάτων δεν υπάρχει , πολεοδομικό σχέδιο δεν υπάρχει και φυσικά ο επενδυτής έφυγε.
Αναρωτήθηκα αν αυτός είναι ο ρόλος του Επιμελητηρίου
Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε χαρακτηριστικά για την ανυπαρξία μείωσης της φορολογίας και του κόστους δανεισμού των επχιειρήσεων.
..Πέραν αυτών όμως έχω την εντύπωση ότι όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε το βήμα που μας δίνουν οι φορείς που μας καλούν και να μιλάμε για τα πράγματικά θέματα που τους αφορούν.
Υπάρχουν άλλα μέσα για προεκλογικές ομιλίες και απολογισμούς.
Όλοι κρινόμαστε.
Ο κ. Σταυρέλης ανέφερε πως όλοι κρινόμαστε, και αυτό μένει να φανεί στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

σταυρ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz