Connect with us

Ελλάδα

Νίκος Ξανθόπουλος: Δύσκολες ώρες για το “Παιδί του λαού” – Νοσηλεύεται στην εντατική εδώ κι έναν μήνα

Published

on

Δύσκολα τα πράγματα για τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, μιας και το “Παιδί του λαού” νοσηλεύεται στη εντατική εδώ και περίπου έναν μήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του ALPHA, “Καλύτερα δε γίνεται”, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται εδώ και περίπου έναν μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής, χωρίς κάποια θετική εξέλιξη για την υγεία του, παρά μόνο το ότι άνοιξε τα μάτια του τα Χριστούγεννα.

“Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του” είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

“Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική” ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου.

“Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που βρίσκεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις” συνέχισε ο δημοσιογράφος για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz