Connect with us

Uncategorized

Νέα Ερυθραία: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε τις 15 μαχαιριές μετά από καβγά – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Published

on

Ο Γιάννης Μάρκου είναι ο επιχειρηματίας που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση στη Νέα Ερυθραία, έξω από καντίνα της περιοχής.

Όλα εκτιλύχθηκαν στις 04:30 τα ξημερώματα στην οδό Ερυθραίας. Ο 58χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών, όταν ξαφνικά ο καβγάς πήρε άγρια τροπή. Ο 26χρονος τράβηξε μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον επιχειρηματία που κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως μετά οι δύο νεαροί το έβαλαν στα πόδια.

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 19χρονο που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό και του 26χρονου δράστη σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, είναι παλιός γνώριμος των αρχών και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά και όπλα.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για τη σχέση που διατηρούσε επί σειρά ετών στο παρελθόν με τη Τζούλια Νόβα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Μάρκου - Νόβα
Μάρκου - Νόβα

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το θύμα δέχτηκε περίπου 15 μαχαιριές, με μία από αυτές να τον βρίσκει στη μηριαία αρτηρία και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε για τη σειρά προτεραιότητας στην καντίνα.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz