Connect with us

EDITOR

Μ.Κωνσταντίνου: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα από την εκπομπή “Τύπος και Υπογραμμός”

Published

on

Ποιός δεν γνωρίζει την Μαρία Κωνσταντίνου στην Κόρινθο! Μια προσωπικότητα πολυσχιδής με έντονη παρουσία στα κοινά της Κορίνθου και σε κάθε τομέα τους, επιτυχημένη επαγγελματίας, μαμά βεβαίως αλλά και ερασιτέχνης ηθοποιός και αθλήτρια Τάι Τσι Κουνγκ Φου στην “Πηγή του Νεαρού Δάσους”! Πως θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο κάλεσμα σε μια τέτοια κρίσιμη πολιτική καμπή.

“Είπα ναι και θα είμαι υποψήφια” αποκάλυψε στην εκπομπή “Τύπος και Υπογραμμός το απόγευμα της Τρίτης. “Θα στηρίξω τον Βασίλη γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα και ικανότητες και θέλω να τον βοηθήσω. Γιατί αγαπώ την πόλη μου και θέλω να της προσφέρω απο μια εκλόγιμη θέση”

Τι πιο ειλικρινές, τι πιο ωραίο!

Η πόλη και τα κοινά μας έχουν ανάγκη ανθρώπους σαν την Μαρία Κωνσταντίνου, με γνώσεις, ικανότητες, ευγένεια, δημιουργικότητα, ιδέες!

Βέβαια, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας με τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος θα πει το όνομά της στην εκδήλωση της Κυριακής (18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου), δεν ήταν το κυρίαρχο θέμα!

Με την Μαρία Κωνσταντίνου μιλήσαμε για θέατρο! Συγκινηθήκαμε μιλώντας για τον Γιώργο Τζαβάρα και το θεατρικό του εργαστήρι, αναπολήσαμε εκείνες τις θεατρικές στιγμές στο υπόγειο του δημοτικού θεάτρου που εκείνος είχε μετατρέψει σε “καρδιά” της πόλης αλλα και αποκαλύψαμε πως όσο περιμένουμε αυτό  το εργαστήρι να αναβιώσει, η ΙΡΙΔΑ ετοιμάζει για όλους εμάς μια καταπληκτική παράσταση “Φωνάζει ο κλέφτης” με την Μαρία Κωνσταντίνου στο ρόλο που ενσάρκωσαν η Ρένα Βλαχοπούλου και η Μαίρη Αρώνη.

Μιλήσαμε ακόμα για Τάι Τσι Κουνγκ Φου μαθαίνοντας πως… είναι τέχνη, είναι φιλοσοφία, είναι για κάθε ηλικία για να καταλήξουμε πως…αλλάζει την ζωή σου. Τουλάχιστον τη ζωή της Μαρίας, την άλλαξε!

Μια συνέντευξη απολαυστική από έναν άνθρωπο με καταπληκτική αύρα!

Μαρία σ ευχαριστούμε!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz