Connect with us

Ελλάδα

Μύκονος: Πάντα υπάρχει εναλλακτική… – Το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στο πιάτο του και τζάμπα

Published

on

«Ασε τον παλιόκοσμο να σκούζει σε κλαμπ, εστιατόρια, πανσιόν…» τραγουδούσε ο Βαγγέλης Γερμανός παραδίδοντας μαθήματα εναλλακτικού τρόπου ζωής μακριά από τα καταναλωτικά πρότυπα και τα «πρέπει» που δυσκολεύουν τη ζωή μας.

Δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι που επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές του άκουγε Γερμανό, αλλά φαίνεται να έχει υιοθετήσει αυτή την φιλοσοφία.

Την ώρα που άλλοι πληρώνουν πανάκριβα κοκτέιλ, χρυσά καβουροπόδαρα και διαμαντένια καλαμαράκια για να δουν το ηλιοβασίλεμα σε κάποιο από τα γνωστά και τα «must» bar και εστιατόρια του νησιού, ο κύριος βγάζει από τη τσάντα του μια αιώρα, την δένει σε δύο κολώνες της ΔΕΗ και απολαμβάνει το δειλινό χωρίς τον κίνδυνο να του φέρουν τον λογαριασμό και από το σοκ και τα δάκρυα να θολώσουν τα μάτια του και να χάσει και το ηλιοβασίλεμα και τη μιλιά του.

Ο τουρίστας που θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, κρέμασε την αιώρα σε δύο κολώνες στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλης Άμμου!  Εκείνος χάζευε με τη άνεσή του το ηλιοβασίλεμα και οι περαστικοί χάζευαν εκείνον βγάζοντάς τον φωτογραφίες και τραβώντας τον βίντεο με τα κινητά τους!

Και το τραγουδι του Βαγγέλη Γερμανού για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι:

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz