Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Μόνος στο χθεσινό Δ.Σ ο Ν.Σταυρέλης – Ρήγμα στην ΠΝΟΗ;

Published

on

Η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είναι η παράταξη που απόλυτα συντεταγμένα κινείται τα τελευταία τρία χρόνια, είτε αυτό αφορά θέσεις και απόψεις είτε παρουσίες και απουσίες. Στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων κανείς δεν λειτούργησε ποτέ αυτόνομα, η παράταξη σύσσωμη έδινε το παρών, σύσσωμη απουσίαζε παρουσιάζοντας μια εικόνα ενότητας και μάλιστα αδιαμφισβήτητης. Αυτή η εικόνα, μετά την πανδημία διατηρήθηκε και έξω στην κοινωνία, ο επικεφαλής συνοδεύεται πάντα από στελέχη του.

Χθες, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη λόγω έλλειψης απαρτίας (απουσίασε σύσσωμη η μειοψηφία) και επαναλήφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η εικόνα της παράταξης ήταν διαφορετική. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Νίκος Σταυρέλης καταγράφεται στο έδρανο της μειοψηφίας μόνος. Η κάμερα βέβαια δεν δείχνει το έδρανο που συνηθίζει να κάθεται ο κ.Γιώργος Μουρούτσος, ωστόσο οι θέσεις δίπλα στον κΣταυρέλη ήταν αδειανές!

Στην εξέλιξη της συνεδρίασης προσήλθε η κ.Γεωργία Στριμενοπούλου και κατόπιν ο κ.Δημήτρης Μανωλάκης. Ο δικηγόρος Μαρίνος Κονδύλης δεν προσήλθε καθόλου, μια απουσία που δημιουργεί πλέον αρκετά ερωτηματικά αφού είναι συνεχής.

Υπάρχουν θέματα στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; Ευσταθούν οι φήμες που θέλουν στελέχη της ΠΝΟΗΣ που τα τρία αυτά χρόνια στέκονται απαρέγκλητα στο πλευρό του επικεφαλής να έχουν δυσαρεστηθεί από τις “νέες συνεργασίες” ;

Βέβαια μπορεί απλά να είναι ένα τυχαίο γεγονός!  Ο χρόνος θα το δείξει.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz