Connect with us

Επικαιρότητα

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο παιδί- Ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε

Published

on

Τραυματίσθηκε κοριτσάκι που επαιζε με πίτμπουλ  στην Κρήτη

Και ξαφνικά η βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μιας μητέρας με τα δυο της παιδιά -αγόρια ηλικίας έξι και οκτώ ετών- παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το κρατούσε κοντά του, έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του, την ώρα που έκανε ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ.

Η επίθεση του σκύλου στο παιδί

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε “κλειδώσει” στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Πήρε το σκύλο και έφυγε

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν, προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου, πλην όμως, όπως υποστηρίζει, διαπίστωσε δυσθυμία από μέρους των αστυνομικών.

Ας σημειωθεί ότι η μητέρα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου από τις κάμερες της τράπεζας, αφού εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων.

 

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz