Connect with us

Ελλάδα

Μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο έξω από την Μεγαλόπολη (Βίντεο)

Published

on

Είναι λίγο πριν τις 6 το πρωί της Τρίτης όταν κάποιος ειδοποιεί ότι ένα αυτοκίνητο φλέγεται στο πλάτωμα δίπλα στο δρόμο, στην είσοδο της Μεγαλόπολης από Καλαμάτα.

Είκοσι λεπτά αφότου οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης σβήνουν τη φωτιά, αποκαλύπτεται στο εσωτερικό του το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα. Βρέθηκε να κάθεται στη θέση του οδηγού και πιθανώς ανήκει σε έναν 56χρονο άνδρα ο οποίος κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατέβαινε στην Αρκαδία για να δουλέψει.

Το αυτοκίνητο κάηκε εσωτερικά και ήταν σταματημένο σε μια άκρη, σε εμφανές σημείο από τον κεντρικό δρόμο. Αυτό αποκλείει το να προηγήθηκε κάποιο ατύχημα ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο να έγινε αυτανάφλεξη, αφού η μηχανή του αυτοκινήτου είναι άθικτη.

Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε μακροσκοπικά το πτώμα, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόρινθο όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η Ασφάλεια Τρίπολης έχει αναλάβει τις έρευνες σε συνεργασία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οσο περνάνε οι ώρες οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια φαίνεται να απομακρύνονται, όχι όμως και να αποκλείονται πριν αποφανθεί ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του και ολοκληρωθεί η έρευνα του ανακριτικού τμήματος της ΠΥ Μεγαλόπολης – το οποίο έχει αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ο διοικητής της ΠΥ Μεγαλόπολης, επιπυραγός Χρήστος Μπουντούρης, μιλώντας στην «Ε» είπε πως ερευνάται το πώς ξεκίνησε η φωτιά. Απαντώντας στην ερώτησή μας αν υπάρχουν σχετικές ενδείξεις ή ευρήματα, είπε ότι «μπορούμε απλά να αποκλείσουμε κάποιες πιθανότητες, και η μεγαλύτερη πιθανότητα που μπορούμε να αποκλείσουμε είναι αυτή του τροχαίου ατυχήματος». Πρόσθεσε ακόμη πως «φαίνεται ότι το όχημα δεν ήταν εν κινήσει – συνεπώς όλα τα υπόλοιπα θέματα είναι ανοιχτά και οι απαντήσεις θα δοθούν στην πορεία». Διευκρίνισε επίσης ότι τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν σπασμένα από το πυροθερμικό φορτίο μέσα στο χώρο της καμπίνας, ενώ εξωτερικά το αυτοκίνητο δεν έπαθε ζημιές.

Οσον αφορά τον άνθρωπο που πιθανολογείται ότι είναι αυτός ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, πληροφορίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν είχε συγγενικούς δεσμούς ή καταγωγή από την περιοχή, αλλά εργαζόταν περιστασιακά σε μια ιδιωτική επιχείρηση στη Μεγαλόπολη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι δεν έχει δική του οικογένεια, παρά μόνο μία αδελφή που και αυτή δεν μένει στην περιοχή.

Πηγή: eleftheriaonline.gr  


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz