Connect with us

Κόσμος

Μυθική πρόκληση από εστιατόριο: Μπορείς να φας μερίδα γύρου… 2,7 κιλών σε 45 λεπτά;

Published

on

Μια… μυθική πρόκληση βάζει ένα εστιατόριο στην Ατλάντα των ΗΠΑ στους… τολμηρούς πελάτες του. Πρόκειται για το «Pita Steet Food», το οποίο διαθέτει καταστήματα σε περισσότερες από 35 τοποθεσίες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Ατλάντα προσφέρει στους πελάτες ένα βραβείο, αρκεί να βγάλουν εις πέρας την πρόκληση που ονομάζεται «Όλυμπος».

Τι αφορά η πρόκληση αυτή; Ο πελάτης θα πρέπει να φάει μια μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά. Η μερίδα αποτελείται από 1,5 κιλό τηγανιτές πατάτες με μπαχαρικά, κομμένες πίτες, σάλτσα ταχίνι και κομματάκια φέτας.

Όλα αυτά καλύπτονται από 2 κιλά μοσχαρίσιο γύρο και 1,5 κιλό τζατζίκι και μισό κιλό ντομάτες.

Ολόκληρη η πιατέλα ζυγίζει περίπου 6 κιλά, ενώ ο διαγωνιζόμενος δεν είναι απαραίτητο να πιει κάποιο ποτό ή μπύρα με το γεύμα του.

Ο νικητής δεν πληρώνει την μερίδα, η οποία κοστίζει 45 δολάρια, ενώ κερδίζει ένα μπλούζάκι του καταστήματος, ενώ το όνομά του θα μπει στο Wall of Fame του «Pita Mediterranean Street Food».

Κι όμως κάποιος τα κατέφερε

Ένας Αμερικανός, ο Randy Santel δέχθηκε την πρόκληση και έφερε εις πέρας την αποστολή σε χρόνο 19 λεπτών και 47 δευτερολέπτων!

Στη συνέχεια παρέλαβε με ικανοποίηση τα δώρα του. Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι διαθέσιμη και σε άλλα καταστήματα, κατόπιν ειδικού αιτήματος.

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz