Connect with us

EDITOR

ΜΠΛΟΚΟ στο γήπεδο του Συνοικισμού «Κόλλησε» η αγορά οικοπέδου 26 στρεμμάτων για μια ψήφο

Published

on

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου συζητώντας το ζήτημα αγοράς οικοπέδου στην περιοχή του συνοικισμού προκειμένου εκεί να ανεγερθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο του δήμου. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 26 στρεμμάτων το οποίο μπορεί να αγορασθεί σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και να δώσει στην περιοχή, τους πολίτες και τα σωματεία την ανάσα που χρειάζονται. Το δημοτικό συμβούλιο δεν υπερψήφισε την αγορά. Κατεγράφησαν 16 θετικές ψήφοι (χρειάζονταν 17) και 5 αρνητικές.

Οι αρνητικές ψήφοι ανήκουν στην παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού ο οποίος ζήτησε διαγωνιστική διαδικασία και πρότεινε η νέα δομή να δημιουργηθεί όπως εκείνος ως δήμαρχος είχε σχεδιάσει, πλησίον των Εξαμιλίων. Οι θετικές ψήφοι ανήκουν στην παράταξη των 8 του Δημάρχου, στους Αντιδημάρχους που στηρίζουν την δημοτική αρχή, κ.κ Πιέτρη, Γκεζερλή και Καρασάββα και στους συμβούλους, Χρήστο Κορδώση, Ανδρέα Ζώγκο, Σταύρο Κεφάλα, Βιβή Τσέκου και Παναγιώτη Σπύρου.

Από την συνεδρίαση απουσίασαν σύσσωμες οι παρατάξεις Σταυρέλη και Καλλίρη.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων παραχώρησε το μεσημέρι από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου συνέντευξη τύπου αναφερόμενος στο ζήτημα. Στηλίτευσε την καταψήφιση της παράταξης του Αλέξανδρου Πνευματικού μιλώντας για μια διαγωνιστική διαδικασία χρόνων που δεν θα αποδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο θέσης και προδιαγραφών οικοπέδου και επεσήμανε την απουσία της παράταξης του κυρίου Σταυρέλη κυρίως διότι πρόκειται για ένα έργο που αφορά τον Συνοικισμό.

Για την απουσία της παράταξης Καλλίρη ο κ.Δήμαρχος ανέφερε πως είχε ενημερωθεί γι αυτήν και πως δεν θεωρεί πως ήταν εσκεμμένη.

Τέλος κάλεσε όλους τους συμβούλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να παραστούν στη νέα συνεδρίαση για το ίδιο θέμα την προσεχή Τρίτη και να πάρουν την ευθύνη της όποιας απόφασης και ψήφου τους.

 

Δείτε την συζήτηση για το θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz