Connect with us

Ελλάδα

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει φέρει τον Καμμένο σε απόγνωση

Published

on

Χάρη στο Ποτάμι ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φέρει τον Πάνο Καμμένο σε απόγνωση.

Πλέον δεν τον ακολουθεί το κόμμα του και βρίσκεται σε απελπισία. Μάλιστα η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι παρά τις οξείες δηλώσεις του, τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα αλλάξει τη γνώμη και θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι ο Πάνος Καμένος είχε διαφωνήσει με το θέμα των Σκοπιών και το 2007 όταν ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, άλλα είτε δε θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο κ. Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία».


Επίσης υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, ότι το ερώτημα είναι κατά πόσο μετά από αυτήν την εξέλιξη θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Άμυνας, έστω για τα μάτια του κόσμου, η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή της κρίση, η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού δεν υπάρχει καμία ελπίδα να υπάρξει ανάπτυξη με τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πιστεύει ότι την Παρασκευή θα δούμε μία ακόμα στροφή του Πάνου Καμμένου και την υποχώρησή του: «Θα ακούσουμε μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Άμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές, δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη».

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz