Connect with us

Κόσμος

Μουντιάλ 2022: Η Σακίρα αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης στο Κατάρ

Published

on

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αρνείται να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο λόγος για τη Σακίρα η οποία μετά την Ντούα Λίπα και τον Ροντ Στιούαρτ λέει «όχι» στη διοργανώτρια χώρα, σε μια έκφραση αντίθεσής της με τις πολιτικές που ακολουθούνται σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα της αραβικής χερσονήσου.

Έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για καταστάσεις εξαθλίωσης των εργατών, αλλά και για πάρα πολλούς θανάτους, ενώ η νομοθεσία του Κατάρ είναι ενάντια στην Λοάτκι κοινότητα.

Εκπομπή στο Canal Telecinco στην Ισπανία, αποκάλυψε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον της Κολομβιανής σταρ επιβεβαιώνουν πως η ίδια αρνήθηκε τελικά να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης στο γήπεδο Al Bayt, το οποίο έχει χωρητικότητα 60 χιλιάδων θεατών

Η σφοδρή κριτική που δέχθηκε

Βέβαια, παρόλο που η Σακίρα δεν είχε κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, αρχικά φαίνεται πως είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Η γνωστοποίηση της είδησης αυτής, ωστόσο, πυροδότησε χιλιάδες μηνύματα κατά της Κολομβιανής που την επέκριναν για την απόφασή της αυτή, καθώς με αυτόν τον τρόπο “σιωπά” μπρος στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Φαίνεται πως η σφοδρή κριτική συνετέλεσε καθοριστικά ώστε να αλλάξει γνώμη και τελικά να αρνηθεί την πρόταση, κάτι που επιβεβαιώνει το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

topontiki.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz